Lassan a testtel

Vágólapra másolva!
Néhány levélváltás után ne akarjuk sorsfordító döntéseket hozni csak azért, mert már nem működik jelenlegi kapcsolatunk. A Facér Pasi válaszol.
Vágólapra másolva!

Szia, Kedves Facér Pasi!

Egyszer már kaptam tőled okos tanácsot, amit meg is fogadtam. Most ismételten a véleményedet szeretném kérni.

45 éves vagyok, a házasságomról már csak múlt időben beszélhetek. (Jogilag még nem váltunk el, együtt élünk, egy lakásban.) A fiam 25 éves, felnőtt ember. Egy társkereső oldalon megismerkedtem egy férfival. Már negyedik hónapja intenzíven tartjuk a kapcsolatot. Sokat levelezünk és msn-en is nagyon sokat beszélünk. Egy hónap múlva fogunk találkozni, mert sajnos Spanyolországban dolgozik. Attól függetlenül, hogy még nem láttuk egymást csak fényképről, én úgy érzem, hogy mély érzelmek indultak el közöttünk, melyek ráadásul kölcsönösek.

A helyzetet egy kicsit nehezíti, hogy van családja és most született meg a harmadik fia, aki nem biztos, hogy valóban az ő gyermeke. Ezt csak a DNS-teszt után tudja meg biztosan. Ebből az információból már kiderül, hogy a felesége "félrelépett". Még nem akartam igazán feszegetni a hogyan tovább témát, hiszen még nem is találkoztunk, de annyi már kiderült a beszélgetéseinkből, hogy nem kíván tovább élni azzal a nővel. Én is válás előtt állok, amire még készülök lelkileg.

Igazán nagyon szeretném, hogy ez a kapcsolat továbbfejlődjön, de a bizonytalanság nagyon erősen bennem van. A távolság, a család, a jövőbeli válások nem könnyítik meg ezt a még kialakulóban lévő szerelem beteljesülését. Nagyon bizonytalan vagyok.

Szívesen venném a véleményed, tanácsod.

Szia
Bibe

Kedves Bibe!

Nem eszik olyan forrón a kását! Kicsit lassíts! Nem is találkoztatok, de te már erős érzelmeket gondolsz egy virtuális kapcsolat mögé. Nem hiszek abban, hogy néhány levél alapján sorsfordító döntéseket kellene hozni, mert mint azt az életben tapasztalhattad, komoly pofonokkal köszön vissza egy-egy ilyen történet. Egy internetes ismerkedés sok-sok hazugságot hordozhat magában és őszintén mondom, ez az egész DNS-sztori meg a három gyerek történet elég necces...

Maradjunk abban, hogy ennél azért visszafogottabban várd a jövőt, és ha majd összejön a találkozó, és jobban megismered, majd akkor gondolkodj el azon, hogyan tovább a férjeddel, a családdal és az egész életeddel.

Üdvözöl a Facér Pasi!