A britek szerint csak éjszaka szeretkezhetünk

Vágólapra másolva!
Az egyik neves brit bulvárlap, a The Sun magazin megdöbbentő cikket hozott le csütörtökön, amelyben a világ országaiban bevezetett szexuális szokásokat szabályozó törvényekről számol be. Többek közt arról is, hogy Magyarországon csak sötétben szabad szeretkezni.
Vágólapra másolva!

A brit magazin érdekes példákat említ a világ minden tájáról, bár ezek valóságalapja erősen kérdéses. A cikkből megtudhatjuk, hogy például a lettországi Rigában nem szabad nemi aktus közben veszekedni, az amerikai Oregon állam Willowdale városában pedig a férfiak nem káromkodhatnak az ágyban, különben pénzbüntetéssel sújthatók, persze csak akkor, ha az elégedetlen asszony feljelenti őket. Érdekes törvényt vezetett be az újság szerint az Iowa állambeli Ames városának vezetősége is, amely szerint a férfi nem ihat alkoholt (vagyis csak korlátozott mennyiségű sört), mielőtt ágyba bújik szíve hölgyével. Lengyelországban az állatokkal való közösülést halállal is büntethetik - állítja a The Sun.

Persze azon is tanakodhatnánk, hogy a fenti állítások erősen sántítanak, egy azonban egészen biztos: a brit lap nem vette a fáradságot, hogy utánanézzen a tényeknek, amelyekről ír, ugyanis a cikk azt állítja, hogy Magyarországon is létezik egy törvény, amely szerint szigorúan tilos fényben szeretkezni. Ez azt jelenti, hogy minden olyan magyar pár, amely napfénynél, lámpa mellett, esetleg romantikus gyertyafényben kíván testi kapcsolatot bonyolítani, a hatályos jogszabályok értelmében büntethető. Állítólag ugyanez a törvény él a romániai Ploiesti-ben, de mi egyikről sem tudunk. Bár az is könnyen elképzelhető, hogy jelenleg egyedül a The Sun szerkesztősége jól értesült ebben a témában, és országunk minden szerelmespárjára hamarosan komoly büntetés vár. Ki tudja?