Káma-szútra iskolában tanítják a szexuális kultúrát

Vágólapra másolva!
Indiában hamarosan Káma-szútra iskolát nyitnak - az alapítók célja visszahozni a mindennapokba az ősi szerelmi kultúrát. Az indiai iskolában a diákok szexológusok segítségével sajátítják el a Káma-szútra alapjait. A régi szerelmi művészet mellett azonban modern ismeretekre  is szert tesznek, többek között anatómiai tanulmányokat végeznek majd.
Vágólapra másolva!

A Káma-szútra iskola oktatói segítik a hallgatókat abban, hogy megszabaduljanak gátlásaiktól és örömöt leljenek a szokatlan helyszíneken és pózokban gyakorolt szerelemben. Az iskola, amely az "életmódbeli változatosságot" propagálja, garantálja végzőseinek, hogy tanulmányaik végeztével elégedett emberekként élnek majd teljes életet.

A jelentkezők választhatnak a különböző tanfolyamok között: az egyik kurzus segít a hallgatóknak, hogy tökéletesítsék tudásukat a szerelmi gyengédség terén, a másik tanfolyamon azt sajátíthatják el, hogyan fokozható a gyönyör, a harmadik inkább anatómiai és élettani ismeretekre, valamint szexuális kultúrára okítja a diákokat.

Káma-szútra, avagy szerelmi olvasmány indiai módra/noilapozo/temegen/20010725kama.html