Szexuális problémákon is segít a remegős masszázs

Vágólapra másolva!
A holisztikus masszázs - a wellness szállodák új slágerkezelése - segít a hölgyek szexuális problémáinak megoldásában is.
Vágólapra másolva!

A kis fülkében a szférák zenéje szól, egészen halkan, éppen csak annyira, hogy elandalítson. A mester meghajol és hellyel kínálja az ágyon a kezelésre jelentkező hölgyet. Eddig minden olyan, mint a többi masszázs esetében. A hátul gumival összefogott hosszú varkocsú úr olyan vékony dongájú, hogy inkább szerzetesnek vélné az ember, mint masszőrnek. Ám a keze mint egy pici motor, fél óráig egyfolytában apró rezgéseket ad ki. Kezdi először a csípőnél, majd halad a combokhoz, a térdhez, a bokához. Erőteljesen zsongító hatása van ennek a finom, remegős izomérintésnek, olykor enyhe rázásnak, amely erős vérbőséget okoz. A lábfej után következnek egyenként az ujjak, majd a fej, a homlok, a váll.

Karl-Peter Köbel, az ausztriai Bad Waltersdorf-i Quelle Hotel szakembere szerint a holisztikus masszázs különösen a hölgyek körében népszerű, némelyeknél segít a szexuális problémák enyhítésében.

Az Ausztráliából származó módszer az idegpályák, az akupunktúrás pontok és az izomkötegek működésének ismeretére épít és garantálja a teljes ellazulást. Maga a masszázs olyan erőkifejtést kíván - jóllehet, az apró remegésszerű mozgások látszólag nem veszik igénybe a masszőr szervezetét -, hogy egy nap legfeljebb négy kezelést vállalnak a holisztika e sajátos fajtájának művelői.

A holizmus eredetileg egy filozófiai irányzat neve, amely szerint a világmindenség egymástól függetlenül létező és egymásra ható egyedekből épül fel, olyan egységes egész, amely ezeknek nem egyszerű összessége.