Franciaországban is hódít a turbóflört

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: www.amazon.com Adott egy magányos férfi vagy nő, aki belefáradt a hagyományosnak mondható társkeresési módszerekbe, és esetleg az egyéjszakás kalandot sem veti meg. Ha még 20 euró is van nála, akkor nyert ügye van, ennyiért ugyanis a "turbóflört"-klubokban hét potenciális partnert kínálnak neki tálcán, akikkel fejenként hét percet cseveghet. Udvarlásra tehát nem nagyon van idő, de nem is ez a cél. - Áprilisban heti két ilyen jellegű találkozással indult a klub, mára mindennapossá váltak az összejövetelek - meséli az egyik szórakozóhely tulajdonosa.

Miért szeretik a férfiak a turbóflörtöt?http://www.askmen.com/dating/curtsmith/58_dating_advice.htmlAz AskMen.com cikkeKönyv a speed datingrőlhttp://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0066212553/104-7095247-6296708

A kiválasztott személy társaságában aztán szabad a pálya, egyetlen dolog azonban tilos: személyes adatokat elárulni, telefonszámot, lakcímet cserélni. Nem feltételezik tehát az ötlet megálmodói, hogy "ásó, kapa, nagyharang", következésképpen nem akarnak kellemetlenséget ügyfeleiknek. Ha azonban komolyra fordulna a dolog, akkor a további kapcsolattartás az interneten válik lehetővé.