Miért néznek a pasik szexoldalakat?

Vágólapra másolva!
Bárcsak tudnák a nők férfiszemmel látni a világot, férfiaggyal gondolkodni néhány helyzetben! Addig, amíg erre nincs mód, inkább kérdezzünk meg egy pasit, hogy ő hogyan látja helyzetünket.
Vágólapra másolva!

Szia Kedves Facér Pasi!

Egy egyszerűnek tűnő kérdést szeretnék neked feltenni. Próbálom a pasikat megérteni, de - legalábbis a férjem - nem enged be a belső bugyraiba.

Mondd meg nekem, miért néznek a pasik szexoldalakat? Mi az értelme? Lehet, hogy bugyuta a kérdésem, de érdekelne a válaszod.

Egyébként a szexuális életünk nincs a toppon, elég uncsi. Ha beszélgetni szeretnék erről, mindig az a válasz, hogy neki jó így, ahogy van.

Drága!

Egyszerűnek tűnik a kérdés, de azért persze csak tűnik annak, valójában nem az.
Először is: mit értesz szexoldalak alatt? Ha már a férfi belső világánál tartunk, ott is van ám több bugyor. Nem mindegy, hogy a férfi által vizuálisan bevizsgált objektum egy, művészi aktképeket tartalmazó igényes magazin, erotikus karikatúrákat felvonultató gyűjtemény, pornójelenetekkel operáló internetes oldal, vagy netán szexpartnert kereső, szexuális szolgáltatást hirdető, fényképes apróhirdetési rovat. Mondjuk, most maradjunk az internetes szexoldalaknál, vagyis a pornóképeknél, szerintem erre gondoltál a kérdésedben.

Nos hát sokunk számára valóban izgató nézni szexuális aktus közben egy, a szexre felkínálkozó, érzékiséget sugárzó, magát az élvezetnek átadó nőt. Azért izgató, mert beindítja a fantáziánkat, felkorbácsolja a szunnyadó érzékiségünket, a nő intim testtájainak látványa önmagában is a férfivágyak netovábbja.

Az, hogy a férjed a sok szexoldal-nézegetés ellenére nem egy lepedőakrobata, hanem tulajdonképpen elégedett az "uncsi" szexuális életével, nem szokatlan.
A nagy többség szeret szexjeleneteket nézegetni, de ez csak kevéssé befolyásolja valós szexuális szokásait. Akkor miért jó mégis nézegetni ezeket a "gusztustalan" képeket. Szerintem ezért: a bennünk élő, nőre való örök éhségünk, vadászösztönünk felnőtt korunkra legtöbbünknél kordában van tartva, erkölcsi normák közé van terelve. Monogám kapcsolatban élünk, hűségesek vagyunk, felelősséget vállalunk társunk, családunk iránt, ezért nem szaladgálunk már minden szoknya után, nem akarjuk a fél világot lefektetni. A valós életben. De ösztöneink azért megmaradtak. Szerencsére maradt nekünk egy terep, ahol vadászó hajlamunkat kicsit szabadjára engedhetjük. Ez a terep a fantázia világa. A vágyaink megélését segíti a vizuális élmény, nagyon nőies nőket látni olyan szituációban, ahová magunkat képzeljük bele. Így virtuálisan már ki is élhetjük poligám vágyainkat, szabadon megtehetünk olyan perverz dolgokat is, amiket szeretteinkkel esetleg nem tennénk. Ettől megnyugszunk, az életünket nyugodtan tudjuk továbbfolytatni hűséges férjként, megbízható társként, megszokottá vált szexuális teljesítményt nyújtó férfiként.

Én azt mondom, inkább legyen megengedve a kötöttségekben élő férfiaknak is az erotikus képek, szexlapok, pornóoldalak nézegetése, és a vágyképek ilyen módon való megélése, mint hogy tiltva legyen a mindenféle "malackodós lap", és akkor talán a való életben legyenek megélve azok a titkos vadászós-leteperős vágyképek.

Csókol, a Facér pasi