Kylie Minogue a legstílusosabb

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue ausztrál énekesnőt választotta meg egy brit magazin a legstílusosabban öltözködő hírességnek. A tavalyi győztes, Kate Moss visszacsúszott a negyedik helyre.
Vágólapra másolva!

Kylie Minogue ausztrál énekesnőt választotta meg a brit Glamour magazin a legstílusosabban öltözködő hírességnek. A 38 éves Minogue nemcsak azzal vívta ki a magazin szerkesztőinek elismerését, hogy sikeresen felépült a mellrákból és visszatért a színpadra, hanem azzal is, hogy "egyszerűen és kifinomultan öltözködik" a hétköznapokban, a koncerteken viszont a "legkülönlegesebb ruhákat is viselni tudja".

"Kylie teljesen megújult ebben az évben" - mondta Jo Elvin, a Glamour szerkesztője. "Még mindig nagyon szexis, de nem visel arany forrónadrágot, mint korábban. Engedi, hogy az egész személyisége átragyogjon a ruháin. A stílusa pedig annyira kifinomult, hogy lehetetlen összekeverni másokkal."

Minogue tavaly még csak a 26. helyezett volt a legjobban öltözködő sztárok listáján - a korábbi győztes, Kate Moss angol topmodell visszacsúszott a negyedik helyre.

A második helyezett a brit divat-ikon Victoria Beckham lett - férje, David Beckham focista megkapta a megtisztelő "legjobban öltözködő férfi" címét -, a harmadik pedig Nicole Richie, a Simple Life című valóságshow csontsovány főszereplőnője.