Jennifer Aniston a legstílusosabb híresség

Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston amerikai színésznő a legstílusosabban öltözködő híresség - ez derült ki legalábbis a People magazin szavazásából.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston amerikai színésznő, a Jóbarátok című vígjátéksorozat egyik főszereplője lett a legstílusosabban öltözködő híresség - ő végzett első helyen a People magazin idei listáján, amelyet évente állítanak össze, de ezúttal nem a szerkesztők, hanem az olvasók szerint.

"A listát a magazin internetes változatának olvasói szavazatainak alapján állítottuk össze. Jennifer, és az ő természetes stílusa tetszett legjobban az olvasóinknak, 54 %-uk szavazott rá." - nyilatkozta a People szerkesztője, Elizabeth Sporkin. - "Jennifer Anistonnak nagyon jó érzéke van a divathoz, és amit visel, mindenki számára elérhető. Úgy öltözködik, mint egy régi barátnő, vagy mint a szomszéd lány. Még amikor estélyit vesz fel, akkor sem bonyolítja túl a dolgokat, és azt sugallja: mindenki nézet ki olyan jól, mint ő."

A második helyezett az Oscar-díjas színésznő, Halle Berry és az ő klasszikus stílusa lett, míg a harmadik helyen pedig az "újonc" Jessica Alba, a Sin City egyik szereplője végzett. "Halle mindig ki tudja választani a tökéletes öltözéket, ráadásul minden darab úgy áll rajta, mintha a teste része lenne" - mondta Sporkin - "Jessica pedig képes követni a legújabb trendeket is, anélkül, hogy rabszolgai módon másolná a kifutók modelljeit."

A listán szerepelnek még: Beyoncé Knowles amerikai énekesnő, Eva Longoria, a Született feleségekben Gabrielle-t alakító színésznő, az Oscar-díjas Charlize Theron, Kate Moss angol topmodell, Christina Aguilera énekesnő, Kate Hudson színésznő, és Jessica Simpson is.

A férfiak között Justin Timberlake, George Cloones és David Beckham érdemelte ki a megtisztelő "legstílusosabb" címet. "Ezek a férfiak mind nagy gondot fordítanak arra, hogy ápoltak és jólöltözöttek legyenek, ez pedig a stílus egyik alapkövetelménye" - mondta a magazin szerkesztője.

Természetesen a legjobbak mellett a legrosszabbul öltözködőket is megválasztották: Paris Hiltont, Teri Hatcher és Sharon Stone színésznőket tartották a People olvasói a legkevésbé stílusosnak. "Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem tudnak rendesen felöltözni, vagy valami gond lenne azokkal a ruhákkal, amelyekben megjelennek a nyilvánosság előtt. Mindössze arról lehet szó, hogy időnként egy kicsit figyelmetlenek, és rossz napjuk van" - fogalmazott diplomatikusan Elizabeth Sporkin.