Kiállítják Kylie ruháit

Vágólapra másolva!
Egy londoni múzeum kiállítja Kylie Minogue ausztrál énekesnő színpadi ruháit- a legelső, szappanoperában viselt öltözeteitől egészen az emlékezetes arany forrónadrágig.
Vágólapra másolva!

Kiállítják Kylie Minogue ausztrál származású énekes-színésznő ruháit a londoni Victoria and Albert Múzeumban - jelentette be a napokban a múzeum szóvivője. A kétszáz darabos kollekció jövő februártól lesz megtekinthető, de néhány darabot már korábban is megcsodálhatnak az érdeklődők a Melbourne-i Művészeti Múzeumban.

A 200 darabos kollekcióban nemcsak ruhák, de kiegészítők és fotók is szerepelnek majd, amelyek végigkísérték az énekesnő egész pályafutását. Így látható lesz az overall is, amelyet Minogue, a karrierjét elindító Neighbours című ausztrál szappanoperában hordott, a nyolcvanas években, és kiállítják az énekesnő aranyszínű, sok port kavart forrónadrágját is, amelyet a Spinning Around című videoklipben viselt.

"Ez az első olyan kiállítás, amelynek ihletője egy popsztár" - nyilatkozta a múzeum szóvivője. - "Reméljük, hogy a látogatók is élvezik majd ezeket a csodás ruhakölteményeket, amelyeket olyan neves tervezők alkottak meg, mint Dolce & Gabbana, Julien Macdonald, Helmut Lang és Manolo Blahnik."

"A kiállítás ingyenes lesz, és bízunk abban, hogy a komolyabb művészet rajongóinak is elnyeri majd a tetszését" - tette hozzá a szóvivő.