Scarlett Johansson a L'Oréal új modellje

Vágólapra másolva!
Beyoncé után ismét egy színésznő, a fiatal Scarlett Johansson lesz a L'Oréal új arca, a vállalat hajfestékeit fogja népszerűsíteni 2006-tól, így nem csak az eddig megszokott szőkeséggel fogjuk őt ezentúl viszontlátni.
Vágólapra másolva!

A hét elején érkezett a hivatalos bejelentés, miszerint sikeresen megállapodott a kozmetikai óriásvállalat és a 21 éves színésznő, amelynek értelmében 2006-ban Scarlett Johansson népszerűsíti majd a L'Oréal több termékét, elsősorban a hajfestékeket. Az Elveszett jelentés sztárja nagyon boldog volt, hogy őt kérték fel erre a munkára, mert már régóta szerette volna kipróbálni magát a divat világában is.

A kozmetikai cég egyik forrása szerint jelentős multimédiás kampány készül jövőre, amelynek főszereplője természetesen Scarlett Johansson lesz. A szerződés közel négymillió dollárról szól, tehát a színésznő nem kis pénzt kap az arcáért, természetesen ezért cserébe vállalja, hogy a közeljövőben több hajfestéket is kipróbál majd a nagyvállalat termékei közül. Scarlett tehát jövőre már nemcsak szőkén vagy vörösen lesz látható, hanem többféle hajszínnel tűnik majd fel a nyilvánosság előtt.