Heidi Klum ismét a kifutón

Vágólapra másolva!
Heidi Klum második gyermeke születése után rekord sebességgel nyerte vissza formáját, és most a Victoria's Secret bemutató keretében a kifutón is megmutatta, hogy kétgyermekes anyaként is még ugyanaz a dögös topmodell, aki azelőtt is volt.
Vágólapra másolva!

Alig két hónappal a szülés után Heidi Klum a Victoria's Secret bemutatóján különleges angyal-kosztümben nyűgözte le a közönséget, és mivel testét alig takarta ruha, mindenkit meggyőzött arról, hogy kétgyermekes anyaként is tökéletes formában van.


Bár a rendezvényen olyan nevek is felléptek, mint Gisele Bundchen, Tyra Banks és Naomi Campbell, a német topmodell kétségtelenül az est fénypontjának számított, főleg, hogy az eseményen férje, Seal is megjelent, és a színpadon forró csókot is váltottak nagy tapsvihar közepette. Heidi direkt akart most nagy felhajtást, mivel már korábban is megígérte, hogy ez a show lesz most egy darabig az utolsó nyilvános fellépése, mert szeretne mostantól csak a családjára koncentrálni.

Persze nem titkoltan büszke volt arra, hogy mindenki tökéletes külsejéről beszélt, de azt is elmondta, hogy nem volt könnyű dolga. "Ez nem egy csoda, hanem nagyon kemény munka eredménye, és egyáltalán nem volt könnyű, elhihetik. Néha úgy éreztem, hogy milyen jó is lenne kitölteni egy kövér csekket, valakinek a kezébe nyomni, hogy mostantól ő végezze helyettem a mindennapos tornát, de persze nem volt kímélet. Minden nap nagyon keményen edzettem, és az étrendemre is vigyáztam, aminek köszönhetően ma este valóban csúcsformában lehetek" - mondta Heidi a bemutató után nyilatkozva.