Fürdőruhák mellműtött hölgyeknek

Vágólapra másolva!
Bár még nem indult be a főszezon, a fürdőruhagyártók gazdag kínálattal, hordható, csinos stranddivattal és számos újdonsággal várják az igazi nyarat. A divattervezők az idén már gondoltak azokra a hölgyekre is, akik mellműtéten estek át.
Vágólapra másolva!

A tavalyi trendhez hasonlóan még mindig divat a szoknyaként viselhető kendő. Egyre több modell most már állítható vállpántokkal rendelkezik; új kiegészítőként jelent meg a boltokban a strandnadrág. A mellműtéten átesett nők számára készül az úgynevezett mammo-form és mammo-plus bikini, amelyeknél a fürdőruhák karkivágása megfelelően magas, a dekoltázsrész a szükséges mértékben zárt, a kosárrészt belül finom anyag borítja, amely mögött található a stabil mellprotézis.

A harsány színek nagyon divatosak, a bikiniken sok a sárga, a vörös, de gyakran jelennek meg a zöld pasztell árnyalatai, a keleties ihletésű minták. A klasszikus kékek és a karcsúsító feketék idén is megtalálhatók a kínálatban.

Trendi a hetvenes évek hippi irányzata: a csatok, övek, gyöngyöcskék, újfajta alapanyagok. Egy fürdőruhával szemben ma már alapkövetelmény, hogy az alapanyag gyorsan száradjon és ellenálljon a napnak, klórnak, víznek. Divatszínek: pink, türkiz, kivi, menta, lazac. Kedveltek a tangák és az állatminták is.