Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tetőtől talpig élvezd a nyarat!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Egy szempillantás alatt formába hozhatod magad! Hogyan?

Szükséged van egy virágmintás vállpántos nyári ruhára, könnyű és olcsó szandálra és egy menő szalmakalapra. Különböző kiegészítőkkel úgy feldobhatod ezt az egyszerű összeállítást, hogy akár vízpartra, akár szabadtéri nyáresti partira fölveheted.

Válassz széles karimájú kalapot! Nem kell aggódnod a frizurád miatt, véd a túl erős napfénytől, és elegáns, kissé titokzatos megjelenést biztosít.

Használj olyan kozmetikumokat, melyek a nap káros sugaraitól is védenek! A nyári hőségben ne használj túl erős sminket. Nappal a kevesebb több, éjjel viszont elengedheted a fantáziádat!

Ha nincs időd barnára sülni a napon, használj barnító púdert vagy krémet!

Jobban nézel ki, ha jól érzed magad! Kényeztesd magad frissítő tusfürdővel, olajtartalmú hidratáló krémmel vagy testápolóval!

Szabadulj meg a régi nyári ruháidtól, melyeket úgysem vennél föl többet! Sokkal jobban fogod érezni magad, ha csak a divatos daraboknak marad hely a szekrényedben!

Szexi szandálban jól mutatnak a szép, ápolt lábujjak. Kényelmes és praktikus a leopárdmintás lapossarkú és az egyszerű saru is.

Ne bánj szűkmarkúan a kiegészítőkkel! Szerezz be egy szalmából készült strandszatyrot, amelyet nyugodtan telepakolhatsz és egy kacér napszemüveget!

A testre simuló, V nyakkivágású élénk rózsaszín, kék, citrom- és narancsárga pólók sem hiányozhatnak a ruhatáradból! A félvállpántos változatról nem is beszélve!

Egy kis odafigyeléssel tiéd lehet ez a nyár!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről