Trendi fürdőruhák nem csak bombanőknek

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kicsi mellek

Éljenek a merevítős-szivacsos melltartók! Minden nagyvárosi üzletben hatalmas választékban kaphatóak, és ha igazán trendi akarsz lenni, akkor egy csodaszép, nagy virágmintás push up melltartót választasz egy mintában hozzá illő ici-pici sortocskával és övvel. A másik fazon, ami határozottan nagyobb melleket varázsol, az a fodros bikini felsőrész.

Nagy has

Természetesen a legjobb, ha egyrészes fürdőruhát veszel fel, de ha nem olyan nagy a pocakod, hogy azt takargati kellene, és elég önbizalmad van ahhoz, hogy bikiniben napozz, akkor olyan fazont válassz, amelyiknek az alsó része kicsike rövidnadrág.

Nagy mellek

Ha nagy melleidet szeretnéd kihangsúlyozni, akkor olyan bikinifelsőt vegyél fel, amelyik tartást ad. A merevítős melltartók mellett nagyon divatosak az olyan bikinifelsők, amelyeknél a széles pánt a nyak körül fut, és a hetvenes évek divatját idézik. Ezek a típusú melltartók extra tartást adnak az extra méretű melleknek.

Rövid lábak

Ha arányaiban kicsit rövidebb a lábad, mint szeretnéd, akkor a legjobb megoldás, ha sportos alsórészt veszel föl. Vagy kendőt köthetsz a derekad köré, és ezzel a figyelmet a tested felső részére irányítod - ilyenkor ajánlatos a melleket hangsúlyozni!