Heti horoszkóp október 6-tól 13-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon elszánt és határozott vagy a napokban, a szellemi képességeid is a csúcson vannak, nagyszerűen tudsz koncentrálni minden előtted álló feladatra - sőt, most arra is képes vagy, hogy minden tervedet végigvidd, nem kedvetlenedsz el egy feladat közepén. Ha van valami, amit eddig halogattál vagy reménytelennek gondoltál, akkor azt most érdemes újra elővenned: csodás lehetőségeid lesznek ugyanis arra, hogy mindent megvalósíts, amit csak eltervezel. Pénteken és a hétvégén mindenképpen menj el sportolni! A mozgás a testednek és a lelkednek egyaránt jót tesz!

Bika (április 21. - május 20.)
Ahogy telik a hét, úgy növekszik a te energiaszinted is - sőt, a hangulatod is egyre jobb és jobb lesz, ahogy közeledik a hétvége. Ez azonban nehézségeket is okozhat, hiszen a hét elején semmi kedved dolgozni, vagy a házimunkákhoz, legszívesebben egész nap aludnál, heverésznél, olvasgatnál vagy más módon "relaxálnál". Ha megteheted, akkor vegyél ki néhány nap szabadságot; ha ez azonban nem megvalósítható, akkor legalább szervezd úgy a heted, hogy a komoly és koncentrálást igénylő feladatok csütörtöktől kerüljenek sorra.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Túlságosan komolyan veszed az életet - legalábbis látszólag. A lelked mélyén ugyanis vidám, könnyed és gondtalan vagy, és szinte csak a szórakozás érdekel. Éned ezen részét ugyanakkor nem szívesen mutatod meg másoknak, mert attól félsz, hogy könnyelműnek és felelőtlennek tartanak. Próbáld megtalálni a helyes egyensúlyt: a munka napjait töltsd komoly koncentrálással, a szabadidőben - vagy akár az ebédszünetben - engedd szabadjára a játékosságodat és humorodat! Szerencsére, az ismerőseid mindkét "éneddel" elégedettek és boldogok.

Rák (június 22. - július 22.)
Meggyőződésed, hogy a körülmények összeesküdtek ellened - minden rossz dolgot, ami csak történik veled, a sorsra fogsz, és eszedbe sem jut, hogy saját magadat hibáztasd. Állandóan keseregsz, panaszkodsz, és igyekszel másokat is meggyőzni arról, milyen szerencsétlen is vagy. Próbálj meg felelősséget vállalni a tetteidért, és tanulj is belőlük: ha képes vagy jobban megélni az életedet, akkor semmi nem állhat a lelki fejlődésed útjába! Ugyanakkor a gondolkodásodat is "állítsd át": az optimizmus, a pozitív világlátás nagyon sokat segíthet abban, hogy fényesebben lásd a világot!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Tölts egy kicsit több időt a családoddal, mostanában ugyanis elhanyagoltad őket. A következő napokban ugyanakkor rájöhetsz, milyen szórakoztató, érdekes és szeretetreméltó emberekkel vagy körülvéve, akik ráadásul minden körülmények között kiállnak melletted - még akkor is, ha nem értenek egyet azzal, amit teszel. A hétvégét igyekezz úgy megszervezni, hogy semmilyen "hivatalos" üggyel ne kelljen már foglalkoznod. a szabadnapok valóban a szabadságról, a pihenésről és a szórakozásról szóljanak!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Hajlamos leszel a kapkodásra a következő napokban, ezzel pedig rengeteget árthatsz magadnak. A mondanivalódra sem figyelsz oda annyira, mint kellene - túl őszinte, nyílt vagy, és meggondolatlanul csevegsz mindenkivel, nem figyelsz oda az udvariasság és a diszkréció szabályaira sem. Így pedig kifecseghetsz olyan dolgokat is, amelyeket jobb lenne titokban tartani... Pénzügyekben is lehet néhány rossz döntésed. A legjobb lenne, ha egy kicsit visszavonulnál - pl. elutaznál néhány napra -, így ugyanis kisebb az esélye annak, hogy bajba kerülsz.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Úgy érzed, mindenki összeesküdött ellened, és csak pakolják, pakolják a nyakadba a terheket - te pedig nem nagyon tudsz mit tenni, csak tűrsz némán. Lehet, hogy nem is annyira tragikus a helyzet, mint ahogy azt te érzed. Sőt, egy kis szervezőmunkával jó néhány feladattól megszabadulhatsz, csak tudnod kell, hogy kinek mit "passzolhatsz" le. Vesd be természetes bájodat, csáberődet, hogy támogatókat szerezz magadnak. A hét második felében nagyon beszédessé, kommunikatívvá válhatsz, és ha nem elégítheted ki információéhséged, akkor kifejezetten nyűgös leszel.

Skorpió (október 23. - november 21.)
A figyelem középpontjában leszel a hét első felében, szinte körülrajonganak a hódolók - munkatársak, ismerősök, barátok keresik a kegyeidet, és mindent megtesznek azért, hogy rájuk figyelj! Ha valamilyen nagyobb szabású dologba szeretnél belevágni, akkor a következő napok jó alkalmat jelenthetnek arra, hogy támogatójat szerezz az ügyednek. Csütörtöktól inkább a kreativitásod és a szellemi energiák lesznek a hangsúlyosak, ezeket pedig magányosan tudod a leginkább megélni.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nem igazán tudod eldönteni, hogy milyen irányba kellene "elmozdulnod", hogy tökéletesebbé tehesd az életedet. A hét közepére szerencsére megérkezik az ihlet, egy isteni szikra, amely utat mutat neked - igaz, a jelek egyáltalán nem azt az elképzelést erősítik, amelyet te korábban meghatároztál magadnak. Ne félj váltani, változtatni! Szerencsére, a mostani lehetőségek egyáltalán nem egy alkalomra szólnak, ha esetleg most kevés benned a bátorság, később is visszatérhetsz hozzájuk.

Bak (december 22. - január 20.)
Híres vagy állhatatosságodról és eltökéltségedről, ezekre a tulajdonságokra pedig komolyan szükséged lesz ezen a héten, mert csupa olyan helyzet elé állíthat az élet, amelyek - első pillantásra - rettenetesen lehangolóak. Mielőtt döntést hozol, vagy cselekszel, vizsgáld meg alaposan mindegyik oldalt, és most kivételesen ne csak a tényeket és az objektív adatokat vedd figyelembe, hanem az embereket és az érzelmeket is. A hét végén próbálj meg egy kicsit lazítani: nem kell, hogy mindig, minden tökéletes legyen!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Sokfelé kalandozhatnak a gondolataid a következő napokban, és ez sajnos azzal is együtt jár, hogy képtelen vagy koncentrálni egy-egy feladatra, túl sok időt töltesz álmodozással, tervezgetéssel. Kell melléd valaki - akár egy lelkes barát, akár egy határozott családtag -, aki kirángat abból a posványból, amiben most benne vagy. Péntektől a kísérletezés kerül előtérbe az életedben, próbálj ki valami újat: itt az ideje, hogy egy olyan sportba vesd bele magad, amit eddig csak nézőként követtél!

Halak (február 20. - március 20.)
Elfelejtheted, hogy az éremnek két oldala van: azaz, nemcsak a te elképzeléseid lehetnek helyesek, és nem biztos, hogy a teljes igazság az, amit te annak gondolsz. Ha úgy érzed, képtelen vagy más helyébe is beleképzelni magad, akkor kérj segítséget egy őszinte és megbízható baráttól. Ő biztosan tud megoldást ajánlani a problémáidra. Ehhez azonban kell némi nyitottság! Csütörtöktől igen elbűvölő lehetsz, ezért érdemes minél több időt társaságban töltened - különösen a családi találkozók lehetnek szórakoztatóak a számodra!