Heti horoszkóp 2005. november 14-20.

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Most könnyebben hajlasz arra, hogy meghallgass másokat, és empatikusan fordulj a körülötted élő emberek felé. Továbbra is megvan benned az igény arra is, hogy határozottan törj előre, céljaid felé, és ezt a kettősséget magadban elég nehezen dolgozod fel. Hiszen egyetlen konfliktus elől sem térsz ki a kapcsolataidban, ugyanakkor nagy az igényed a gyengédségre is. A legjobb, ha beszélsz erről azoknak az embereknek, akik fontosak neked.

Bika (április 21. - május 20.)
Kedveseddel most különlegesen gyengéd és szeretetteljes vagy, és te is ugyanezt szeretnéd tőle visszakapni. Olyan szeretnél lenni, mint egy ici-pici kiscica, akit simogatnak, szeretgetnek, aki elbújhat a gazdija ölében. Ezzel szemben azt tapasztalod, hogy párod pontosan azt várja el tőled, hogy határozott legyél, és oldd meg a hétköznapi gondokat. Gyengédségre már kevesebb ideje és energiája jut, s nem is igazán erre koncentrál.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Munkahelyeden áldatlan helyzet alakulhat ki: hiteltelen szóbeszédeknek lehetsz a szenvedő alanya. Igazából talán az is mindegy, hogy szolgáltattál-e alapot és okot arra, hogy a hátad mögött beszéljenek rólad. Meglehet, hogy mindennek célja van, s szakmai előmeneteledet is megcélozzák, nemcsak magánéletedet tárgyalják ki. Mindenesetre, ha kiderül, hogy ki az, aki alaptalanul áskálódik ellened, tisztázd vele az ügyet.

Rák (június 22. - július 22.)
Belső világod, lelki folyamataid nagyon lefoglalnak, jelenleg egy érési folyamaton mész keresztül. Csak a legszükségesebb információ jut el hozzád a külvilágból, mert most sokkal inkább önmagaddal vagy elfoglalva. Könnyen előfordulhat, hogy elfelejtesz olyan elintéznivalókat, találkozókat is, amelyek talán fontosak lettek volna. Ezért persze aztán bűntudatod van, s nem győzöl bocsánatot kérni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A héten nagyon fontos találkozásban lehet részed. Teljesen elbűvöl valaki, s talán még szerelmet is érezhetsz iránta, azonban inkább a pezsgésre, a játékra vágysz, ami jelen esetben a szerelem játéka. Hízelgő lehet számodra, hogy egy nálad sokkal fiatalabb ember fejezi ki vonzalmát irántad, s nincs mit titkolni: nagyon vonz hamvassága, ártatlansága. Nem is beszélve arról, hogy mellette nyugodtan lehetsz rugalmas, s olyan szórakozásokat is találhatsz, amelyekben már régen volt részed.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Minden erőddel azon vagy, hogy családi viszonyaidat rendbe tedd egy kicsit, és megvédd ezt a miliőt mindattól, ami romboló módon hathat rá. Valóban te vagy a kulcs, s te vagy az az ember, akire most a többiek támaszkodhatnak. Előveszed erőtartalékaidat, s beleadod minden energiádat, hogy családodnak anyagi és érzelmi biztonságot teremts, ami nem is kis feladat. Önmagadra nem sokat gondolsz most, nem hagysz magadnak pihenő időt, emiatt nagyon elfáradhatsz.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A következő napokban bizony mindenki megtalálhat ügyes-bajos kis gondjaival, sorra kiöntik neked a szívüket. Nem vagy fogékony erre, hiszen neked is van gondod elég, s valljuk be őszintén, nem is nagyon érdekel most mások bánata. Ennek hatására türelmetlenné válhatsz, s bosszanthat mások lelki kitárulkozása. Talán még a barátaidat sem hallgatod végig. A legjobb megoldás, ha megmondod nekik, hogy most nem tudsz ráhangolódni a problémáikra.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Szükséged lenne saját teremtő erődre, és a kreativitásodra is, mégsem tudod előbányászni önmagadból. Ha kreatív munkát végzel, akkor megtörténhet, hogy csak ülsz az asztalod előtt, s bámulsz magad elé, nem jut eszedbe egyetlen épkézláb ötlet sem. Az is lehet, hogy nemcsak szellemileg, hanem fizikailag is nehézkessé válsz a héten, s még az is külön erőfeszítésedbe kerül, hogy reggel felkelj az ágyból. A gondolataid lassabbak lehetnek, s lassabban reagálsz a megszokottnál mindenféle ingerre.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon szívesen belemennél egy forró és érzéki viszonyba, ahol maradéktalanul megélheted szenvedélyes énedet. Játszol a gondolattal, s bizony alkalom is adódik rá, azonban mélyen belül úgy értékeled, hogy nem helyénvaló az ilyesmi, s minden bizonnyal büntetést is von maga után, ha kiderül. Valószínűleg igazad van: kedvesed, vagy házastársad nem örülne neki, ha megtudná, hogy görbe utakon jársz. A kalandozás helyett érdemes lenne állandó párkapcsolatodban felébreszteni a szenvedélyt.

Bak (december 22. - január 20.)
Párkapcsolatodban nagyon gyümölcsöző és szenvedélyes erők munkálnak, vagyis maradéktalanul megélheted a női és férfi energiák kiegészülését, amely a jó szexualitás alapja lehet. Ezen a területen most minden egyértelmű, s mentes a görcsöktől, nehézségektől. Szexualitásodból energiát meríthetsz, s persze sokkal könnyebben megy bármely problémának a megoldása, hiszen oldott vagy, és spontán. Érzékiséged virágzik, és nagyon fontos helyet kap életedben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Különösen munkahelyeden szeretnél jól odamondogatni felettesednek, azonban visszatart a félelem, hogy őszinteséged szankciókat von majd maga után. Mindenesetre kicsúszhat a szádon néhány kétértelmű megjegyzés, s ennek meg is lesz az eredménye: később nehezen magyarázod meg, hogy nem is úgy gondoltad. Jó lenne, ha nem indulatból kommunikálnál életed egyik területén sem. Hiszen könnyen lehet, hogy meggondolatlanságod eredménye a tartós ellenszenv lesz.

Halak (február 20. - március 20.)
Itt az ideje, hogy leszüreteld munkád gyümölcseit hivatásod területén. Ezek a gyümölcsök kézzel fogható anyagi hasznot is hoznak neked, hiszen előfurdulhat, hogy külön is elismerik a munkádat. Soron kívül kaphatsz olyan juttatásokat, amelyekre nem is számítottál. Ilyenkor azt is illik kifejezni, hogy jól esik neked az elismerés, s persze meg is ünnepelhetnéd az eseményt. Kedvez az időszak annak, hogy munkatársaiddal közösen menj szórakozni, vagy pedig leüljetek egy jó beszélgetésre.