Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma sikerrel fedezhetjük fel saját, mély belső világunkat, hiszen a Skorpió csillagjegyben tartózkodik a Hold. Elgondolkodhatunk saját, mély belső motivációinkon, sőt rájöhetünk arra, hogy minként működnek lelki folyamataink.
Vágólapra másolva!

A mai nap egy Hold-Neptunusz kvadráttal indul. Sokan közülünk téveszmék hatása alá kerülhetnek, összezavarodhatnak, s nem tudják, hogy mit is gondoljanak a világról, önmagukról.

Egyesek úgy gondolják, hogy megtalálták az abszolút igazságokat, s talán megvilágosodtak, bölcsnek gondolják magukat. Sokan lesznek zavaros világnézeti irányzatok áldozatai, hiszen a mai világ nem nagyon kínál kapaszkodókat, és támpontokat a nehéz helyzetben lévőknek. Nincs más megoldás, csak az, hogy egymásra odafigyelünk, és meghallgatjuk társainkat.

A Hold még a Skorpióban tartózkodik. Foglalkozzunk tehát a nemi szervek, húgyvezeték, meddőség, a menstruációs problémák okozta panaszaink megoldásával. Ma szellemileg és érzelmileg a dolgok mélyére tudunk hatolni, sejtelmeink lehetnek, különös hangulatok ragadhatnak magukkal.

Vannak közöttünk olyanok, akikben félelmeket kelt e nap hangulata, amely összefügg a határtalansággal, a mágiával, az archaikus erőkkel. Felhasználhatjuk ezt a napot arra is, hogy szembenézzünk félelmeinkkel, elfojtott indulatainkkal. Persze ezt csak addig tegyük, amíg használunk saját magunknak, és nem ártunk.