Májusi egészségügyi előrejelzés

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)

Tüzes természeted, temperamentumod most egy kicsit háttérbe szorul: a következő hetekben elméd veszi át az irányítást életed felett. Még az olyan helyzetekben is hajlamos leszel a racionálisan gondolkodni, amikor pedig semmi más dolgod nem lenne, mint érezni, és kimutatni az érzéseidet.

Egészséged tekintetében előtérbe kerül a lábszárad, tehát érdemes lenne most elkerülnöd a hosszas gyalogtúrákat, és sorban állásokat. Ilyen panaszok esetén csodákat tehet egy jó krém, vagy pedig a klasszikus gyógyharisnya.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon vonzó énedet mutatod meg ebben a hónapban mindenkinek, akivel csak találkozol. Még azoknak az embereknek is marad kedvességedből, akik talán nem is olyan fontosak számodra, hanem csak véletlenül futsz össze velük. Egyszóval, személyes varázsoddal nagyon is sokat elérhetsz, egy a lényeg: használd is ezt az erőt.

Egészséged tekintetében a csontjaiddal adódhat egy-két probléma, és meglehet, hogy egyik, másik reggelen elgyötörten ébredsz, és nagyon nehezen tudsz csak kikászálódni az ágyból. Testileg és lelkileg is sokkal fáradékonyabb lehetsz most.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A következő hónapban rendkívüli módon bekorlátozhatod saját magadat. Ezt értsd úgy, hogy a saját gyermeki, önfeledt énedet nem engeded megnyilvánulni, tehát csak a kötelezettségekre, feladatokra koncentrálsz. Nem baj, ha szorgalmas vagy, és szeretnél eredményes lenni, ám néha azért pihenned is kellene.

Egészséged tekintetében előtérbe kerül a csípőd, valamint a vénáid területe. Ebben a hónapban nem kellene túl forró vízben fürödnöd, mivel ez rosszat tesz a vénáidnak. Sokkal inkább ajánlom a zuhanyozást.

Rák (június 22. - július 22.)

A következő hetekben meglehet, hogy rendkívül sokat foglalkozol gyermekkoroddal és gyökereiddel, talán még többet, mint egyébként. Alapkarakteredre egyébként is jellemzp, hogy a múltban élsz, és a régi események éppen olyan fontosak számodra, mint az aktuálisak. Lehet, hogy fáj egy kicsit a mostani időszak, ám rendkívül hasznos lehet neked.

Egészséged tekintetében előtérbe kerül az alhasad, nemi szerveid, így ezeket jobban kell óvnod, mint máskor. Nem ajánlatos most túlzsúfolt helyekre sem menned, mert az ártalmas vírusok sokkal könnyebben megtalálnak, mint máskor.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Nagyon bizonytalan megnyilvánulásokat tapasztalhatsz most a külvilágból. Ez azt jelentheti, hogy közötted, és a világ között sorozatosan félrecsúszhat a kommunikáció, vagyis nem nagyon érted, hogy mit kívánnak tőled a körülötted élő emberek. Amit csinálsz, arra vagy azt mondják, hogy kevés, vagy pedig azt, hogy nem az, amit elvártak. Természetesen bosszant a dolog, azonban ne félj, csak pár napig tart ez a kényelmetlen időszak.

Egészséged tekintetében előtérbe kerülhetnek veséid, tehát jól teszed, ha nagyon ügyelsz a megfelelő folyadékmennyiség elfogyasztására. Emellett figyelned kell bőrödre is.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Egy kicsit kuszának érezheted gondolataidat, világnézetedet ezekben a hetekben, nincs szilárd véleményed arról, amit hallasz, vagy látsz a világban. Ez azt is jelenti, hogy könnyen lehet most téged befolyásolni, mi több, talán még azzal is megpróbálkoznak egyesek, hogy becsapjanak. Szükséged lesz arra, hogy tudatosan fordulj ahhoz az erőhöz, ami téged a legjobban jellemez: legendás racionalitásodhoz.

Egészséged tekintetében előtérbe kerül legérzékenyebb testrészed, mégpedig a gyomrod: most fokozottan érzékeny lehet, tehát korántsem mindegy, hogy milyen ételeket fogyasztasz el.