Vágólapra másolva!
Sokáig úgy tűnt, hogy a katari labdarúgó-világbajnokság legismertebb szurkolója, Ivana Knöll lemarad a nyári Európa-bajnokságról, a szuperszexi horvát modell azonban jegyekhez jutott, így egészen biztos, hogy nem csak a pályán zajló események miatt lesz érdemes a németországi tornát nézni.

A 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság kétségtelenül leglátványosabb jelensége volt a horvátok hatalmas mellű szuperszexi szurkolónője, Ivana Knöll, aki óriási népszerűségre tett szert, miután szinte minden meccs előtt elképesztően merész képekkel jelentkezett a lelátókról. A fociimádó egykori szépségkirálynő azóta több sporteseményt is a helyszínen tekintett meg, sőt két hét múlva a Real Madrid és a Borussia Dortmund BL-döntőjén is ott lesz a londoni Wembley stadionban.

ivana knöll
Ivana Knöll is ott lesz a németországi foci-Eb-n
Fotó: AFP

Egy ideig azonban úgy tűnt, a horvát szurkolólánynak jegyek híján a nyári foci-Eb-t ki kell hagynia, de a napokban arról számolt be, hogy valaki megszánta, és a horvát válogatott összes csoportmeccsére kapott belépőt – írja a Ripost.

Kaptam jegyet az én horvátjaim mindhárom csoportmérkőzésére, sőt ha továbbjutnak, akkor is ott leszek mellettük!

 Nagyon szurkolok nekik – mondta a 31 éves modell, aki már-már lemondott az Eb-látogatásról, most viszont boldogan készül a tornára. 

Knöll számára extrán különleges lesz majd az Eb, mivel Németországban született. 

"Németországban születtem és ott is nőttem fel. Már alig várom, hogy visszatérjek oda, és beszélgethessek az ottani emberekkel" – nyilatkozta. 

A horvát válogatott Spanyolországgal, Olaszországgal és Albániával került egy csoportba a kontinenstornán.

Kapcsolódó cikkek:

 

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30