Válik Amy Winehouse

Vágólapra másolva!
Amy Winehouse Grammy-díjas énekesnő elválik a férjétől, Blake Fileder-Civiltől. A házasság felbontását a férfi kezdeményezte,  a jelenleg börtönbüntetését töltő férfi Winehouse tízmillió fontos vagyonának felére is igényt tart.
Vágólapra másolva!

Amy Winehouse brit énekesnő és férje, Blake Fielder-Civil hamarosan elválnak. A házasság felbontását (hűtlenségre hivatkozva) Fielder-Civil kezdeményezte, miután több fotót is látott a feleségéről egy másik férfi társaságában. A férfi ügyvédje, Henri Brandman a MailOnline internetes oldalnak elmondta, hogy Fielder-Civil a felesége tízmillió fontos vagyonának a felére is igényt tart.

Amy Winehouse - aki néhány napot a Karib-tenger egyik egzotikus szigetén töltött, egy 21 éves fiatalember, Josh Bowman társaságában - a News of the World magazinnak elmondta, hogy "nagyon boldog, kiegyensúlyozott és már egyáltalán nem kábítószerezik".

"Már csak Josh a drog számomra. Imádok vele lenni, és ezen az egzotikus szigeten is csodálatosan érzem magam. Lehet, hogy soha nem térek vissza Londonba" - mondta az énekesnő. "Josh teljesen más, mint a férjem, és ez egyáltalán nem baj. A házasságom a kábítószerekre épült, de elegem van ebből. Láttam magam az újságokban megjelent fotókon, és arra gondoltam: vagy megváltozom, vagy meghalok. De az, hogy idejöttem, mindent megváltoztatott."

Winehouse azt is elmondta, hogy "depressziós és elkeseredett volt, és az egész életét a kábítószerek utáni vágyakozás töltötte ki", de most "kész arra, hogy újra megteljen élettel".

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő és Blake Fileder-Civil 2007 májusában házasodtak össze. Néhány hónappal késübb Fielder-Civil börtönbe került, amiért megtámadott egy pincért. Bár tavaly év végén kiengedték, decemberben újra visszakerült, mert az elvonókúrán végzett drogtesztek pozitívnak bizonyultak.