Állítólag vége Amy Winehouse házasságának

Vágólapra másolva!
Meg nem erősített hírek szerint vége Amy Winehouse brit énekesnő és férje, Blake Fielder-Civil másfél évig tartó házasságának. A botzrányos életű híresség bevallotta a barátainak, hogy Fielder-Civil beleszeretett egy német modellbe, és hamarosan elválnak.
Vágólapra másolva!

Állítólag válásra készül Amy Winehouse Grammy-díjas énekesnő és férje, Blake Fielder-Civil. Az énekesnő a barátainak mondta el, hogy Fielder-Civil beleszeretett egy német modellbe, Sophie Schandorffba.

"Amy meglehetősen könnyedén fogja fel, hogy véget ért a házassága, szinte nem is érdekli, hogy Blake egy másik nőt szeret" - árulta el Winehouse egyik ismerőse a News of the World magazinnak. "Csak annyit mondott, hogy mindennek vége, és mindig tudta, hogy nem fog élete végéig tartani. Azt is hozzátette, hogy valójában csak a szex miatt volt együtt Blake-kel."

A barát szerint Fielder-Civil és új szerelme már hónapok óta tervezgetik a közös életüket, és csak arra várnak, hogy Fielder-Civil végigcsinálja a drogelvonót.

A szakításra utal az is, hogy a 25 éves énekesnő nem is találkozott a férjével azóta, hogy az kiszabadult a börtönből - sőt, egyértelműen kijelentette, hogy nem hajlandó kifizetni Fielder-Civil elvonókúráját.