Amy Winehouse férje egy év után szabadult

Vágólapra másolva!
Amy Winehouse brit énekesnő férje, Blake Fielder-Civil szerdán kiszabadult a börtönből. A férfi egyenesen egy rehabilitációs központba távozott, a feleségével nem találkoztak.
Vágólapra másolva!

Amy Winehouse ötszörös Grammy-díjas énekesnő férje, Blake Fielder-Civil szerdán szabadult a börtönből, ahová egy kocsmatulajdonos megtámadásáért került még tavaly nyáron. A hivatalos jelentés szerint a 26 éves Fielder-Civilt csak decemberben engedték volna el, de mivel beleegyezett, hogy részt vesz egy elvonókúrán, szabadlábra helyezték.

"Semmi másra nem vágyom, csak hogy lássam Amyt. Gyűlöltem a börtönt, fantasztikus érzés újra szabadnak lenni" - közölte Fielder-Civil a rá váró újságíróknak, és a fotósoknak is készségesen pózolt.

Bennfentesek szerint Winehouse és férje még jó néhány hétig nem találkozhatnak egymással, mert a férfi egy olyan rehabilitációs központba jelentkezett be, amely az első időkben nem támogatja, hogy a páciensek kapcsolatot tartsanak a külvilággal.

Blake Fielder-Civilt a bíróság 27 hónapnyi börtönbüntetésre ítélte idén júliusban, amelynek végül csak felét töltötte le, ugyanis az ítélet meghozatalakor már nyolc hónapja előzetes letartóztatásban volt.

Egy lemezkiadó-közeli forrás szerint a férfi szabadon bocsátása után egyenesen egy rehabilitációs központba ment. Amy Winehouse nem volt jelen férje szabadlábra helyezésénél - mint később kiderült, az énekesnő egész éjjel bulizott, és egy lesifotóssal is összeverekedett.