Vágólapra másolva!
Britney Spears, amerikai énekesnő úgy döntött, új házba költözik, mert régi otthonához túl sok rossz emlék fűzi. A sztár egy kilencmillió dolláros ingatlant nézett ki magának Los Angelesben.
Vágólapra másolva!

Britney Spears 27 éves amerikai énekesnő új házba költözik, mert nagyon sok negatív emlék fűzi mostani, 7.9 millió dollárt érő otthonához - bár alig két éve él a Studio City-i házban, innen vitték el "kényszergyógykezelésre" tavaly.

"Elvittem a gyerekeket az új otthonunkba, és nagyon tetszett nekik. Már alig várom, hogy beköltözzünk"- írta a sztár a saját internetes oldalán.

Az új - több, mint tízezer négyzetméteres -, olasz reneszánsz inspirálta luxusingatlanhoz egy hatalmas rózsakert, egy üvegmozaikból kirakott medence és egy nyolcszög alakú könyvtártorony is tarozik, a belső tér pedig mészkőből és márványból készült, kemény diófa padlóval és európai mozaikból épített mészkő- és márványkandallókkal.

A Daily Mail információi szerint a fő hálószobához tartozik egy hatalmas gardróbszoba, valamint egy külön fürdőszoba, szaunával, gőzzuhannyal és pezsgőfürdővel, valamint egy hatalmas erkély. Az autói számára pedig egy mélygarázs áll Spears rendelkezésére, két autólifttel.

Az énekesnő tavaly azt nyilatkozta, hogy szeretne elköltözni Los Angeles-i házából, egy "nyugodtabb, csendesebb, barátságosabb környékre", ahol "több park és játszótér van, ahol együtt lehet a gyerekeivel".

Spears vagyonát még mindig az édesapja kezeli, így valószínűleg Jamie Spears dönt arról is, mennyiért veszik meg az új birtokot, illetve, hogy mennyiért adják el az énekesnő korábbi házát.