Állandósították Britney Spears felügyeletét

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnő pénzügyeit továbbra is az apja, Jamie Spears kezeli, a bíróság ugyanis úgy döntött, hogy állandó felügyelet alá helyezik a hírességet.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő határozatlan ideig tartó, állandó felügyelet alá került. A bírósági döntés alapján apja, Jamie Spears veszi át a hivatalos és az üzleti ügyeinek az intézését - eredetileg csak december 31-ig intézte volna ő a lánya ügyeit.

"A felügyelet fontos és szükséges, egyrészt Spears kisasszony bonyolult pénz- és üzleti ügyei miatt, különösen, mivel fennáll a veszélye annal van arra, hogy jogtalan befolyás alá kerüljön" - indokolta a döntést Reva Goetz bíró.

A TMZ.com internetes portál szerint Spears ügyvédei javasolták az ítélet meghosszabbítását, az énekesnő ugyanis így növelheti későbbi esélyeit arra, hogy visszanyerje a fiai - a hároméves Sean Preston és a négyéves Jayden James - felügyeletét; bennfentesek szerint Spears "egyáltalán nem tiltakozott az ellen, hogy továbbra is az apja maradjon a vagyonának kezelője".

Britney Spears az elmúlt két évben botrányai miatt - kezdve azzal, hogy leborotválta a haját, alsónemű nélkül bulizott, és visszatérő vendége volt egy rehabilitációs klinikának- többször is a bulvárlapok címlapjára került, ám néhány hónapja kezdi visszanyerni a régi önmagát: megállapodást kötött volt férjével, Kevin Federline-nal, hamarosan megjelenik az új nagylemeze, három díjat is nyert az MTV Video Music Awardson, és, 2004 óta először, turnéra készül.