Britney Spears apja fizetésemelést kap a lányától

Vágólapra másolva!
Britney Spears édesapja, Jamie - aki februárban kapta meg a lánya vagyona feletti felügyelet jogát - fizetésemelést kapott a lányától: a bíróság ítélete szerint Spearsnek havonta 16 ezer dollárt kell fizetnie az apjának, amiért az helyette kezeli az ügyeit.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnőt arra kötelezte a Los Angeles-i bíróság, hogy emelje meg apja, Jamie "fizetését", azaz azt az összeget, melyet azért kap, mert a lánya ügyeit intézi.

A bírósági döntés alapján Jamie Spears havonta 16 000 dollárt (közel három és fél millió forintot) kap azért, mert gondoskodik a lányáról. Emellett, egyszeri 51 ezer dolláros kifejezésre is kötelezték Britney Spearst, "hálából, amiért az apja átsegítette őt ezen a nehéz életszakaszon".

Az ügyben illetékes bíró, Eva Goetz, abba is beleegyezett, hogy Jamie Spears az emelést visszamenőleg is megkaphassa, valamint havi 1200 dollárt ítélt oda, amiből Spears papa egy irodát tarthat fent. Ezt azzal indokolta, hogy a férfi intézi lánya személyes életének és zenei karrierjének ügyleteit, ami segít az énekesnőnek talpra állni.

Spears botrányai után az édesapja vette át a felügyeletet az énekesnő személyes- és pénzügyei felett még februárban, határozatlan időre, a bíróság ugyanis úgy határozott, hogy a 27 éves énekesnő erre egyedül nem képes.