Januárban lesz Fergie esküvője

Vágólapra másolva!
Fergie, a Black Eyed Peas együttes énekesnője közel másfél évnyi jegyesség után férjhez megy Josh Duhamel színészhez. Már az esküvő időpontját is kitűzték: január 10-én lesz a ceremónia.
Vágólapra másolva!

Stacy Ferguson - becenevén Fergie -, a Black Eyed Peas együttes énekesnője hamarosan férjhez meg. A 33 éves híresség és párja, Josh Duhamel, a nálunk is vetített Las Vegas című sorozat egyik főszereplője, január 10-én összeházasodnak. A bejelentést mindkét híresség szóvivője megerősítette.

A ceremóniáról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy Kaliforinában lesz, és hogy Fergie maga is kiveszi a részét a szervezésből: saját maga tervezi például az esküvői tortáját, mely (a bennfentesek információi szerint) "hétemeletes lesz, mindegyik emelet más-más ízű, hogy a vendégek választhassanak, a külsejét pedig marcipán- és cukorvirágok borítják majd". A menyasszony ruháját Karl Lagerfeld tervezi, és a pár a ceremónia után Kanadában szeretne néhány napot pihenni.

Fergie, a Nine című film egyik szereplője szinte az összes kollégáját meghívta az esküvőre, így valószínűleg jelen lesz Marion Cotillard, Kate Hudson, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Sophia Loren és Judi Dench is.

"Meglepő módon, mindketten élvezzük a szervezkedést, igazán jó dolog kitalálni, hogy milyen is legyen az esküvőnk" - nyilatkozta néhány hete Duhamel. "Nagyon boldogok és izgatottak vagyunk."

Az énekesnő és párja 2004-ben kezdtek randevúzni, tavaly jelentették be, hogy eljegyezték egymást.