Fergie kiállt Britney mellett

Vágólapra másolva!
Fergie, a Black Eyed Peas együttes énekesnője kiállt Britney Spears és Lindsay Lohan mellett - arra kérte a bulvárlapokat, hogy hagyják egy kicsit békén a két tinisztárt, mert csak úgy tudnák összeszedni magukat, ha nem követnék minden lépésüket.
Vágólapra másolva!

Fergie, a Black Eyed Peas együttes énekesnője védelmébe vette Britney Spearst és Lindsay Lohant - az énekesnő szerint a két híresség igenis képes lenne összeszedni magát, ha a bulvárlapok "adnának nekik egy kis pihenőt".

"Még mindketten nagyon fiatalok, legjobb lenne, ha mindenki békén hagyná őket" - mondta a 32 éves énekesnő. "Mindenki volt fiatal, és mindenkinek meg voltak a maga problémái. Biztos vagyok abban, hogy Britney és Lindsay is rendbe tudná hozni az életét, ha egy kicsit csak saját magukkal foglalkozhatnának, és nem kellene azt a sok mocskot olvasniuk, amit a bulvárlapok összehordanak."

Az énekesnő - valódi nevén Staci Ferguson - maga is megjárta az elvonókúrát: hosszú ideig volt kábítószerfüggő.

"Britney és Lindsay csak akkor változnak meg, ha ők maguk akarják ezt. Ezt igazából egyedül kell végigcsinálniuk" - mondta Fergie. "Nagyon igazságtalannak tartom, hogy egy egész világ figyeli, ahogyan próbálnak talpra állni, és folyton kritizálják őket valamiért. A felépüléshez biztonság és nyugalom kell, nem pedig egy olyan közeg, ahol napról napra nagyobb rajtuk a nyomás és minden lépésüket követik."