Britney Spears először beszél összeomlásáról

Vágólapra másolva!
Egy hamarosan bemutatásra kerülő, másfél órás dokumentumfilmben Britney Spears amerikai énekesnő először beszél az elmúlt éveiről, botrányairól és összeomlásáról - az interjúból kiderül, Spears "maga sem tudja, hogyan jutott idáig".
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő - akinek december elején jelenik meg a következő, Circus című lemeze - egy hamarosan bemutatásra kerülő, másfél órás dokumentumfilmben beszél az elmúlt éveiről, pszichiátriai kezeléséről és összeomlásáról.

"Nagyon sok mindenen mentem keresztül az elmúlt két-három évben, és bár minden lépésemet követték az újságírók, közel sem tudnak rólam mindent, olyan dolgokat sem, amelyeket akarom, hogy tudjanak a rajongók" - meséli Spears az interjúban, melyből néhány részlet már látható az interneten. "Azért készítettem ezt a filmet, mert azt érezem, hogy olyannak mutatnak be a lapok, amilyen egyáltalán nem vagyok. Szeretném tisztázni a dolgokat."

A For the Record címet viselő tévéfilmben Spears a válásáról és a gyermekei fölötti felügyelet elveszítéséről is beszél, valamint arról a néhány hétről, amikor a szülei és a menedzserei nyomására szanatóriumba vonult - valamit azokról a botrányokról, "amelyek az egész világot megdöbbentették".

"Visszatekintve arra az időszakra, egyszerűen nem értem magam. Végül is, egy okos ember vagyok, és nem tudom, mit gondoltam" - mondja Spears a filmben. "Nem tudom, mit akartam elérni azokkal a kitörésekkel."

A dokumentumfilmet november végén mutatja be az amerikai MTV.