Viszonya volt a teniszedzőjével David Duchovnynak

Vágólapra másolva!
Nem tagadja David Duchovny magyar származású teniszedzője, Edit Pakay, hogy gyengéd szálak fűzik az X-akták és a Kaliforgia című soroaztok főszereplőjéhez, arról viszont nem hajlandó beszélni, miatta hagyta-e ott a feleségét a színész.
Vágólapra másolva!

David Duchovny amerikai színész és felesége, Téa Leoni színésznő a múlt héten jelentették be, hogy különválnak - most pedig előkerült az állítólagos harmadik fél is. A magyar származású Edit Pakay, Duchovny teniszedzője bevallotta, hogy "gyengéd és szoros" kapcsolat van közte és az X-akták sztárja között, és azt sem tagadta, hogy viszonyuk volt.

Duchovny néhány hónapja bevonult egy rehabilitációs klinikára, hogy szexfüggőségét kezeltesse, de azt, hogy hűtlen lett volna a feleségéhez, tagadta. A Mail on Sunday című brit lap viszont megtudta, hogy a 42 éves színészt gyengéd szálak fűzték a teniszedzőjéhez, és ezt a 28 éves Pakay is megerősítette.

"Nem akarok én lenni az a harmadik, aki miatt tönkrement ez a házasság, bár tudom, hogy úgy tűnik" - mondta Pakay a lapnak. "Nagyon, nagyon közeli barátság van közöttünk, még mindig rendszeresen teniszezünk. David nagyon jó ember, csodálatos férfi, intelligens és sportos. Olyan ember, akit minél jobban megismersz, annál jobban megkedvelsz."

Amikor nyíltan rákérdeztek, hogy közte és Duchovny között volt-e szexuális kapcsolat, Pakay annyit mondott, hogy "nem akar semmit letagadni".

"Nem akarok semmit tagadni, ami közöttünk volt, de olyan dolgokat sem akarok mondani, amivel esetleg megbánthatom Davidet" - mondta a teniszedző. "Nem tudom, hogy neki mit jelent ez a kapcsolat, de én nagyon vonzódom hozzá."

"Talán később többet is elmondunk majd, de most, David válásának közepén, nem szeretnék többet elárulni kettőnkről" - tette hozzá Edit Pakay.

Pakay ismerősei szerint "egyértelműen szerelmi kapcsolat van" az edző és a színész között, mely legalább "hat hónapja, vagy még régebb óta tart" - a lány pedig, bár "fiatal és egy kicsit naiv, pontosan tudja, hogyan kell a férfiakkal bánni".

"Edit biztos abban, hogy David miatta hagyta el a feleségét, és hamarosan együtt lesznek. David azt mondta neki, hogy szereti, Edit pedig hitt neki" - folytatta a barát, aki Pakay munkahelyén, Malibu egyik exkluzív sportklubjában dolgozik együtt a lánnyal. "Nem akarta elcsábítani Davidet, de az első pillanattól kezdve érezhető volt közöttük a szexuális feszültség."

Duchovny nem kívánta kommentálni a teniszedzőjével kapcsolatos híreket - a szóvivője viszont közölte, hogy bár ismerik egymást, "nincs közöttük romantikus kapcsolat, és soha nem is volt".