Szexfüggőséggel kezelik az X-akták sztárját

Vágólapra másolva!
David Duchovny amerikai színész, az X-akták és a Kaliforgia című sorozatok sztárja önként bevonult egy rahabilitációs intézetbe, mert szexfüggőségtől szenved. 
Vágólapra másolva!

David Duchovny amerikai színész, a Kaliforgia és az X-akták sztárja tegnap önként bevonult egy rehabilitációs központba, hogy szexfüggőségét kezeltesse. A hírt a 48 éves színész ügyvédje, Stanton "Larry" Stein erősítette meg.

"Szeretném, ha mindenki tiszteletben tartaná a családom magánéletét ezekben a nehéz időkben, hogy a feleségem és a gyerekeim együtt oldhassuk meg ezt a problémát" - írta egy közelményben Duchovny.

A színész több olyan karaktert is alakított már, akik számára a szexualitás különös jelentőséget foglalt el az életükben, de hogy maga is függő lenne, azt korábban tagadta.

"Lehet, hogy több barátnőm volt, mint más férfiaknak, de egyáltalán nem vagyok beteg, és soha nem voltam orvosnál emiatt" - mondta Duchovny egy interjúban. "De nemcsak azt írták rólam, hogy szexfüggő vagyok, az is szóba került már, hogy megszállotja vagyok a tisztaságnak és a takarításnak. Ha választani lehet, akkor inkább a szexet választom."

Duchovny tíz éve vette feleségül Téa Leoni színésznőt, két gyermekük van, a most 9 éves Madelaine West és a hatéves Kyd.