David Duchovny elhagyhatta a rehabot

Vágólapra másolva!
David Duchovny amerikai színész, az X-akták és a Kaliforgia sztárja elhagyhatta a rehabilitációs intézetet, mert sikeresen végigcsinálta az elvonókúrát, és kigyógyult szexfüggőségéből.
Vágólapra másolva!

David Duchovny amerikai színész, az X-akták és a Kaliforgia című sorozatok főszereplője elhagyhatta a rehabilitációs központot, mert végigcsinálta az elvonókúrát, és kigyógyult a szexfüggőségéből - jelentette be a 48 éves híresség jogi képviselője, Stanton "Larry" Stein.

"David jól van, visszatért a családjához, és hamarosan újra dolgozni kezd" - írta Stein egy hivatalos közleményben, ám azt, hogy pontosan mikor távozott a központból Duchovny, vagy, hogy milyen kezelést kapott, nem részletezte.

Duchovny augusztusban vonult be egy rehabilitációs központba, hogy szexaddikcióját kezeltesse. Bár sem ő, sem pedig Stein nem árulta el, hogy pontosan miért kell a színész függőségét kezeltetni, bennfentesek szerint Duchovny felesége, Téa Leoni színésznő kérte meg a férjét, hogy "a családi harmónia megőrzésének érdekében forduljon orvoshoz".

"David nemcsak a pornófilmeket és az internetes chatszobákat imádta, de többször meg is csalta a feleségét, mert egyszerűen nem tudott ellenállni, ha valaki felkínálkozott neki" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás, akinek az értesüléseit Duchovny jogi képviselője nem erősítette meg.

Duchovny és felesége 1997-ben házasodtak össze, két közös gyermekük van.