Paris Hilton: Kaptam egy esélyt Istentől!

Vágólapra másolva!
Paris Hilton úgy érzi, egy "új esélyt kapott Istentől" - a börtönbüntetését töltő örökösnő ezt egy telefonos interjúban mondta, majd hozzátette: többet nem viselkedik ostobán, a befolyását pedig jó célokra használja fel, ha kiszabadult.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton, a börtönbüntetését töltő amerikai híresség exkluzív telefonos interjút adott Barbara Walters amerikai televíziós személyiségnek. Walters eredetileg Paris édesanyjával, Kathyvel beszélt, de az éppen akkor telefonáló Hilton mindenképpen beszélni szeretett volna vele.

"Szeretném egy kicsit tisztázni magamat" - mondta Paris. "Fáradt vagyok, de ezen kívül nincs semmi bajom. Nem voltam hisztérikus, bár ezt írták rólam a lapok, és nyugtatókkal sem tömtek tele. Természetesen összeomlottam, amikor visszaküldtek a börtönbe, de már megnyugodtam, és elfogadtam az ítéletet. Nem akarok küzdeni ellene. Úgy érzem, más ember lettem."

"Korábban hülyén viselkedtem, megjátszottam magam és előadtam a buta szőkét" - vallotta be Paris Hilton Waltersnak. "De már 26 éves vagyok, és ez a viselkedés már egyáltalán nem illik hozzám. Olyan ember akarok lenni, akiről példát vehetnek a fiatal lányok."

Paris azt is elárulta, spirituálisabban szemléli a világot, mint korábban. "Isten adta nekem ezt az új esélyt. A lelkem mélyen tudtam, hogy nem szabad tovább így élnem. Azért kerültem börtönbe, hogy ezt megtanuljam" - mondta a botrányos életű Hilton. "Rengeteget olvasok, elsősorban a Bibliát és a Most hatalma című könyvet. De minden nap elolvasom a Los Angeles Times-t is, sőt, még a Wall Street Journalt is."

A Hilton vagyon egyik örököse a későbbi terveiről is beszélt: szeretné jó célok megsegítésére felhasználni a pénzét és a befolyását.

"Rádöbbentem, hogy meg tudom változtatni a világot" - mondta. "Ha kikerülök innen, jótékonykodni szeretnék. Szeretnék részt venni mellrák elleni küzdelemben is, és olyan játszóházakat szeretnék építtetni, ahová a beteg gyerekek is eljöhetnek."