Paris Hilton visszakerült a börtönbe

Vágólapra másolva!
Alig néhány óráig lehetett csak szabadon Paris Hilton amerikai híresség - ma délután ugyanis visszakerült a börtönbe. A hisztérikusan üvöltöző és zokogó Hiltont közvetlenül a bíróságról szállította el a rendőrség, ráadásul az eredetileg kiszabott 45 napot kell letöltenie.
Vágólapra másolva!

Alig néhány órát tölthetett csak szabadon Paris Hilton amerikai énekes-színésznő, akit tegnap engedtek ki a börtönből. Ma délután, egy meghallgatás után Michael T. Sauer bíró úgy döntött, a 26 éves örökösnőnek vissza kell térnie az intézménybe - ráadásul az eredetileg kiszabott 45 napot kell letöltenie, annak ellenére, hogy a sheriff jóindulatából Paris büntetését a felére csökkentették.

A botrányos életű Hiltont közvetlenül a bíróságról szállították el a börtönbe. Paris az egész meghallgatást végigzokogta, amikor pedig a bíró kihirdette az ítéletet, üvöltözni kezdett.

"Ez nem helyes" - kiáltozta Paris Hilton, miközben két rendőrtiszt megbilincselte, és kivezette a teremből.

Sauer azért döntött úgy, hogy az örökösnőnek mégis le kell töltenie a büntetését, mert semmilyen bizonyítékot nem kapott arra, hogy Parisnek valamilyen "egészségügyi problémája" lenne - erre hivatkozva engedték ugyanis tegnap szabadon.

"Sajnos nem tehetünk semmit, minden Isten kezében van" - nyilatkozta a meghallgatás után Kathy Hilton, Paris édesanyja. "Kegyetlenség, amit a lányommal tesznek, de nem kivételezhetnek vele csak azért, mert híres és gazdag."