Máris szabadlábon Paris Hilton

Vágólapra másolva!
Mindössze három napig tartó börtönbüntetés után, ma reggel szabadlábra helyezték Paris Hiltont, a botrányos életű örökösnőt - állítólag "orvosi okok miatt".
Vágólapra másolva!

Ma reggel kiengedték a börtönből Paris Hilton amerikai énekes-színésznőt - adta hírül meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a TMZ hírportál. A bortányos életű milliomos mindössze három napot töltött le a büntetéséből.

A legújabb hírek szerint Parist "egészségügyi okok miatt" bocsátották el a börtönből, és továbbra is háziőrizetben marad. "Egy elektronikus készüléket kell viselnie, amely követi a mozgását" - ezt alig néhány perce mondta el Steve Whitmore, a Los Angeles-i sheriff irodájának szóvivője.

Hiltont eredetileg 45 napos elzárásra ítélte a Los Angeles-i bíróság, majd ezt - "megelőlegezve" neki a jó magaviseletért járó kedvezményt - 23 napra csökkentették. Az örökösnő hétfő éjjel vonult be az intézménybe, de a legújabb hírek szerint már el is hagyta azt.

Bennfentesek szerint Hilton meglehetősen rosszul viselte a börtönt: "egész nap zokogott" - állította egyikük.

"Paris egyedül van a nap 24 órájából 23-ban, de semmilyen különleges bánásmódban nem részesítették" - mondta a híresség ügyvédje, Richard A. Hutton.

Paris ugyanazt a narancssárga overallt viselte, mint a többi elítélt - állítólag ezt a ruhát már árverésre is bocsátotta egy élelmes börtönőr egy internetes oldalon -, ugyanazt a kosztot kapta, és csak egyféle tévéműsort nézhetett: a Brad Pitt főszereplésével készült Trója című filmet.

Hiltont mindössze ketten látogatták meg: az ügyvédje és a psziciátere, Dr. Charles Sophy.