Vágólapra másolva!
A 22 éves amerikai színésznőt, Scarlett Johanssont, az Elveszett jelentés főszereplőjét szavazták meg a Glamour magazin olvasói a legszexisebb testű sztárnak.
Vágólapra másolva!

Hollywood 22 éves üdvöskéjét, Scarlett Johanssont, az Elveszett jelentés című film sztárját találták a legszexisebb testű hírességnek a Glamour magazin olvasói - ötezer válaszadó nő szerint van Scarlettnek a legjobb alakja a hírességek között.

"Scarlett alakjának domborulatai versenyre kelnek Marilyn Monroe-éval, megjelenése magabiztosságot sugároz, és megtestesíti a klasszikus hollywoodi stílust" - mondta a fiatal színésznőről a magazin szerkesztője.

A közvélemény-kutatás eredményei azt mutatják, hogy a szavazók inkább a kellő domborulatokkal és érzéki alakkal rendelkező hölgyeket csodálják, a csontsoványság kultusza viszont leáldozóban van.

Ezt a feltevést támasztja alá a lista többi helyezettjének sorrendje is: Jessica Alba színésznő lett a második, Gisele Bündchen brazil topmodell a harmadik. Az első tízben találhatjuk még Jennifer Anistont, a Jóbarátok sztárját, Angelina Jolie színésznőt, valamint Beyoncé Knowles énekesnőt - a soványságáról híres modell, Kate Moss, viszont csak a 20. helyen végzett.

"Scarlett kriminálisan szexi nő" - mondta Johanssonról Woody Allen amerikai rendező, aki már a harmadik közös filmjét forgatja a színésznővel. "Ő az egyik kedvenc színésznőm."

Mindeközben Johansson magánélete is rendeződni látszik: alig néhány hónapja szakított a barátjával, Josh Hartnett színésszel, majd Justin Timberlake-kel is hírbe hozták. Most azonban Alanis Morisette kanadai énekesnő volt vőlegényével, Ryan Reynolds színésszel látták őket meglehetősen intim közelségben.

"Egyáltalán nem próbálták titkolni a kapcsolatukat" - állítja egy szemtanú, aki egy elegáns manhattani étteremben látta együtt a párt. "Egész este csókolóztak és nevetgéltek."