Vágólapra másolva!
A L'Oreal kozmetikai cég szerint Scarlett Johansson sokkal többet ér ruha nélkül, a színésznő azonban nem akar a reklámfotózásokon meztelenül pózolni a kamerák előtt.
Vágólapra másolva!

Hosszú fehér ruhában és smink nélkül érkezett meg Scarlett Johansson az egyik L'Oreal-kampány fotózására, ahol gyorsan kiderült, hogy a kozmetikai vállalatnak és a Sziget sztárjának egészen más elképzelései vannak a közös munkáról. A szerződés aláírásánál a meztelenkedés nem került szóba, de a l'oreal-osok úgy képzelték, hogy Johansson ruhátlanul pózol majd a kamerák előtt. A fotókon ízlésesen takarnának majd mindent - mondták a cégnél -, de a színésznő csak nem akart megszabadulni a fehér ruhájától.

A vita itt véget is ért, mivel Johanssonnak a szerződés szerint minden döntést joga van felülbírálni. A L'Oreal azonban azóta sem érti, hogy mi a gond a koncepcióval, hiszen Scarlett nemrég Keira Knightley-val közösen a Vanity Fair magazinban pózolt anyaszült meztelenül.

A színésznő szóvivője így kommentálta az eseményeket a The Mail on Sunday magazinnak: "Teljesen érthető, hogy a L'Oreal egy szexis imázst akar felépíteni kampányában, nem véletlen, hogy olyan neveket választott, mint Scarlett Johansson, Eva Longoria és Penelope Cruz. De a munka kezdetekor olyan koncepcióval álltak elő, amit nem tudtunk elfogadni. Scarlett nem szeretné, ha a szexis cicababa skatulyába kerülne, ezért kénytelen volt nemet mondani a felkérésre. A közös munka ennek ellenére folytatódik, és folynak a tárgyalások a kampány stílusáról is."