Vágólapra másolva!
A hétvégén tartott baba-bulin kiderült: Christina Aguilera amerikai énekesnő januárban születendő gyermeke fiú lesz. A baba születését ráadásul még két alkalommal megünneplik majd, hogy minden ismerősükre sor kerülhessen.
Vágólapra másolva!

Christina Aguilera amerikai énekesnő kisfiút vár - derült ki a hétvégén tartott baba-bulin, amelyen minden dekoráció és az ajándékok is kék színűek voltak. Az énekesnő hivatalosan nem erősítette meg a People magazin értesüléseit.

Bennfentesek szerint a szombati parti - melynek témája egy kínai karnevál volt - csak az első, Aguilera és férje ugyanis még kettőt szeretne tartani.

"Ezen a baba-bulin csak a legközelebbi barátok és családtagok vettek részt - Christina még két bulit rendez, egyszerűen azért, mert annyi ismerősük van, hogy nem férnének el" - mondta a magát megnevezni nem kívánó forrás.

Aguilera múlt hónapban állította össze az ajándéklistát: csupa kék, fiús dologgal: kék pöttyös mózeskosarat, sportcipőre emlékeztető zoknikat és gitár mintás, világoskék rugdalózót rendelt az egyik exkluzív Los Angeles-i butikban, a Bel Bambiniben.