Vágólapra másolva!
Az utóbbi hónapokban bekövetkezett természeti katasztrófák óta Amerika sztárjai minden nap próbálnak tenni valamit, hogy segítsenek a rászorultakon. Naomi Campbell, Elton John és Britney Spears mellett most Christina Aguilera is jótékonysági akcióba kezdett, egy egészen egyedi ötlettel.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő - aki egyébként eddig is igen aktívan igyekezett segíteni a New Orleansban történt tragédia után - most elhatározta, hogy közelgő esküvőjét is a jótékonyságnak szenteli.

Christina arra kérte családját, rokonait, barátait és minden meghívottat, hogy ne vegyenek nászajándékot a nagy napra, hanem az arra szánt pénzt inkább a természeti katasztrófák által sújtott területek lakosainak adják, hiszen nekik most sokkal nagyobb szükségük van a segítségre.

A több száz embernek kiküldött esküvői meghívón Christina és leendő férje, Jordan Bratman így szól a násznéphez:

"Mialatt mi gondtalanul élvezzük az életet és a gazdagságot, azokat a tökéletes körülményeket, amelyeket a karrier és a szeretet adott nekünk, nem feledkezhetünk meg azokról, akik szenvedtek és most is nélkülöznek a Katrina és a Rita hurrikán okozta pusztítás miatt. A legnagyobb ajándék, amit nekünk adhattok, hogy adakoztok azoknak a szervezeteknek, amelyek a természeti katasztrófák áldozatain akarnak segíteni New Orleansban."