Christina Aguilera csalódott a házasságában

Vágólapra másolva!
Christina Aguilera amerikai énekesnő csalódott a házasság intézményében: az esküvő után közel sem lett minden olyan tökéletes, mint ahogyan azt korábban gondolta.
Vágólapra másolva!

Christina Aguilera amerikai énekesnő egy nemrég készült interjúban elárulta: csalódott a házasság intézményében, mert az együttélés sokkal nehezebb, mint ahogyan azt korábban gondolta.

"Szerintem házasnak lenni sokkal nehezebb, mint egyedülállóként élni az életet" - nyilatkozta a 25 éves énekesnő. - "Erre én is az esküvőm után jöttem rá. Az első év nagy csalódás volt. Sok mindenen meglepődsz, és sok elutasítás ér, amelyre korábban nem számítottam. Korábban azt hittem, hogy az esküvő után minden tökéletes lesz, és boldogan élünk, amíg meg nem halunk. De ilyen csak a mesékben létezik."

"Természetesen nekünk is megvannak a magunk bogarai, és a kapcsolatunkban is vannak rossz pillanatok" - mondta Aguilera a házasságáról. - "De nem áll szándékomban Britney Spears nyomdokaiba lépni, és elválni az első adandó alkalommal. Jason és közöttem nagyon szoros a kötelék, és felkészültem arra, hogy mellette öregszem meg."

Aguilera tavaly novemberben ment feleségül producer kedveséhez, Jason Bratmanhez. Bár az énekesnő mostanában új lemezével és turnéjával foglalkozik a legtöbbet, nem tartja kizártnak, hogy öt éven belül családot alapítanak. "Természetesen hamarosan szeretnék gyerekeket, de ehhez még túlságosan fiatalnak és felelőtlennek tartom magam." - mondta egy korábbi interjúban Christina Aguilera.