Ruandába megy jótékonykodni Paris Hilton

Vágólapra másolva!
Ruandába szeretne utazni Paris Hilton amerikai híresség: a "jó útra tért" örökösnő novemberben szeretne az afrikai országba látogatni, hogy felhívja a figyelmet a térség problémáira és segítsen a gyerekeken.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton amerikai híresség megirigyelte Angelina Jolie és Madonna afrikai "jótékonysági körutazásait", ezért úgy döntött, novemberben Ruandába látogat, hogy felhívja a figyelmet a világ problémáira és segítsen a szegény gyerekeken.

"Mindenképpen el szeretnék utazni Afrikába, mihelyst befejeztem az új filmem forgatását" - mondta a 26 éves énekes-színésző az E! Online internetes magazinnak. "Nagyon sok tennivaló lenne Ruandában, és abban reménykedem, az utazásom felhívja a világ figyelmét a térség problémáira."

"Tudom, hogy már azzal is képes vagyok jót cselekedni, ha képviselem ezeknek az embereknek az ügyét, és miattam bekerülnek a lapokba vagy a televízióba" - folytatta Hilton, de azt is hozzátette, nemcsak Ruandába szeretne eljutni: "Több olyan országot is meg akarok látogatni, ahol komoly probléma az éhezés, a szegénység, vagy a gyerekhalandóság."