Vágólapra másolva!
A legújabb pletykák szerint első gyermekével várandós Christina Aguilera amerikai énekesnő. Bár hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, a hírességhez közel álló források szerint Aguilera már a harmadik hónapban jár.
Vágólapra másolva!

Első gyermekével várandós Christina Aguilera amerikai énekesnő - állítják a 26 éves hírességhez közel álló források. A pletykák szerint Aguilera már a harmadik hónapban jár.

"Christina és Jordan nagyon izgatottak, hiszen télen megszületik az első gyermekük" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a Celebrity Babies internetes oldalnak. "Hamarosan biztosan kiadnak egy hivatalos közleményt is."

A bulvárlapok szerint az is megerősítheti a híreket, hogy Aguilerát és férjét, Jordan Bratmant mostanában gyakran látják egy exkluzív Los Angeles-i magánrendelőben, és abban a kórházban is, ahol a legtöbb sztárcsemete születik. Ráadásul a korábban testresimuló ruhákat kedvelő énekesnő egyre többször visel bővebb szabású holmikat, és szinte mindent tárggyal igyekszik elrejteni a hasát - legutóbb egy hatalmas jegyzetfüzetet haszánlt erre a célra.

"Nem áll szándékomban nyilatkozni az ügyről" - hárította el az újságírók kérdését Aguilera szóvivője.