Főállású anya lesz Angelina Jolie

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie úgy döntött: néhány hónapig főállású anyaként otthon marad a gyermekeivel. A színésznő szeretne segíteni új kisfiának a beilleszkedésben.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie amerikai színésznő nemrég kijelentette: néhány hónapig nem akar dolgozni, inkább a családjára koncentrálna. "Azt hiszem, egy jó ideig elsősorban anya akarok lenni" - nyilatkozta egy vietnámi lapnak. "Négy gyermekem van, és az a legfontosabb, hogy róluk gondoskodjak. Ráadásul a fiamnak is szeretnék segíteni, hogy megtalálja a helyét a családunkban."

Jolie és párja, Brad Pitt a múlt héten fogadott örökbe egy hároméves vietnámi kisfiút, aki a Pax Thien nevet kapta - a latin és vietnámi szavak jelentése: Békés Ég.

"Pax egy egészséges és kedves kisfiú, talán egy kicsit félénk, könnyen elsírja magát" - mondta az AP hírügynökségnek Nguyen Van Trung, az árvaház vezetője, majd hozzátette: az örökbefogadási procedúra teljesen rendben zajlott, és Angelina Jolie-t semmilyen különleges bánásmódban nem részesítették.

Forrás: People

Angelina, Brad és gyermekeik: Maddox, Shiloh és Zahara - még Pax nélkül



A Tomb Raider című film főszereplőnője a vietnámi lapnak adott interjújában azt is elmondta, nagyon bántja, hogy ki kellett tennie a fiát az újságírók zaklatásának. "A rengeteg fotós és újságíró biztosan nagyon felzaklatta, láttam rajta, hogy ideges és feszült a ráirányuló nagy figyelem miatt. Nagyon sajnálom, hogy Pax Thiennek át kellett esnie ezen" - nyilatkozta Jolie.

A színésznő azt is kijelentette: nem tartja kizártnak, hogy még egy gyereket örökbefogadjon - ezúttal Afrikából, hogy "kiegyenlítettek legyenek az erőviszonyok a családban".

A legújabb pletykák szerint Angelina és kedvese hatalmas összegért, kétmillió dollárért adták el egy exkluzív fotósorozat jogait a legnagyobb amerikai bulvármagazinnak - korábban a most tízhónapos Shiloh fotói is a People magazinban jelentek meg először.

"Ez az összeg egészen abszurd" - jelentette ki a People szóvivője, de a tárgyalás részleteiről nem volt hajlandó részleteket elárulni.