Jolie és Pitt újabb örökbefogadást terveznek

Vágólapra másolva!
Újabb gyermek örökbefogadására készül Angelina Jolie és Brad Pitt. A pár ismerősei azt remélik, ettől egy kicsit jobban lesz az egyébként láthatóan megtört Angelina.
Vágólapra másolva!

Újabb kisgyerek örökbefogadására készül Angelina Jolie és Brad Pitt. Ezúttal egy vietnámi fiúcskát szeretnének magukhoz venni. Bennfentesek tudni vélik, hogy a pár már be is nyújtotta a kérelmet, így lehetséges, hogy az elkövetkező hónapokban már haza is vihetik a legújabb családtagot.

Az US Weekly magazin értesülései szerint Pitt és Jolie még novemberben látogatott el a Tam Binh árvaházba, és ott több gyermekkel is találkoztak, akiket szívesen magukhoz vettek volna.

"Most három gyermekem van, de a következő években még legalább ugyanennyit szeretnék az következő évben" - nyilatkozta néhány hónapja Brad Pitt. "Az a célom, hogy a következő futball világbajnokságon saját focicsapattal indulhassak el."

Az Oscar-díjas színésznő ismerősei azt remélik, hogy az új gyermek egy kicsit felvidítja Jolie-t, aki azóta, hogy a családjával New Orleans-ba költözött, teljesen megváltozott.

"Angelinát már a költözés is megviselte, az édesanyja halála pedig igen mélyen érintette" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás az US Weekly-nek. "Nagyon magányos, és elveszettnek érzi magát, sajnos még nem sikerült új barátokat találnia magának."

A színésznőről megjelent fényképek is azt bizonyítják, hogy Jolie nincs jól. Az elmúlt hetekben több kilót fogyott: 173 centis magasságához mindössze 49 kilót nyom.

"Brad nagyon aggódik miatta, legszívesebben éjjel-nappal vele lenne" - mondta a pár ismerőse. "próbál megértő lenni, és mindenben segíteni Angelinának."

Pitt és Jolie jelenleg három gyermeket nevel: a kambodzsai származású Maddox öt éves, míg az Etiópiában született Zahara nemrég múlt kettő. Első közös édesgyermekük, Shiloh kilenc hónapos.