Vietnamban jótékonykodtak Pitték

Vágólapra másolva!
Egy vietnami árvaházat látogatott meg a hétvégén Angelina Jolie és Brad Pitt, és játékokat, édességet ajándékoztak az ott élő gyerekeknek, hálaadás alkalmából.
Vágólapra másolva!

Vietnamban töltötte a hálaadást Angelina Jolie és Brad Pitt. A két amerikai színész egy nagyváros közelében található árvaházat is meglátogatott, és játékokat, édességet ajándékoztak az ott élő gyerekeknek.

A pár még a múlt hét végén érkezett az Ho Shi Minh városba, ahol ugyanazt a közlekedési eszközt választották, mint annak minden lakója: a nyugati lapok tele voltak azokkal a fotókkal, amelyek Pittet és Jolie-t egy egyszerű kismotoron ábrázolták. "Biztos vagyok benne, hogy nem lesz gondunk a közlekedéssel" - válaszolta az újságírók kérdéseire mosolyogva Brad Pitt.

Forrás: EPA


A két amerikai színész vietnámi látogatása előtt Kambodzsában járt, ahol Jolie több hivatalos személlyel is találkozott, ugyanis az Oscar-díjas színésznő eddig, több mint egymillió dollárt adományozott Kambodzsának, különböző jótékony célokra. Ezután meglátogattak egy múzeumot, ahol "ugyanúgy sorban álltak a jegyekért, és ugyanúgy sétáltak végig a múzeumon, mint bármelyik másik ember" - nyilatkozta az egyik szemtanú. - "Nem voltak körülöttük sem testőrök, sem fotósok. Mindketten nagyon közvetlenül viselkedtek."

"Sem Pitt, sem Jolie nem jelentette be korábban, hogy elutaznának Kambodzsába és Vietnamba" - mondta a pár sajtószóvivője. - "Mivel ez egy magánút volt, nem tartoptták szükségesnek. Egyszerűen szerettek volna elmenekülni Indiából, és egy kicsit kettesben maradni. Az elmúlt hetekben egyetlen nyugodt percük sem volt."