Sting felesége állítólag egy zsarnok

Vágólapra másolva!
Egy volt alkalmazott vallomása szerint Sting felesége, Trudi Styler egy  igazi zsarnok, aki örömmel "kínozza" az alkalmazottakat csak azért, hogy ő királynőként élhessen.
Vágólapra másolva!

Egy nemrégiben lapátra tett alkalmazott, Jane Martin szerint Sting brit popzenész felesége, Trudi Styler igazi zsarnok, aki egyáltalán nem törődik az alkalmazottai lelkivilágával: bármikor kész "kínozni" és megalázni őket, ha azok esetleg nem úgy viselkednek, ahogy ő akarja.

Az egykori szakács azt állítja, hogy Styler arra kényszeríttette a Sting-rezidencián dolgozókat kiközvetítő ügynökség vezetőit, hogy bocsássák el az állásából - mégpedig azért, mert teherbe esett.

"Stingék alkalmazottait egyetlen dolog motiválja: a félelem Trudi Stylertől" - mondta egy bírósági meghallgatáson a 41 éves Jane Martin. "Nem volt normális magyarázatuk arra, hogy miért rúgtak ki: biztos vagyok abban, hogy Trudi egyszerűen megsértődött, amiért teherbe estem, és nem tudtam az ő igényeit maximálisan kielégíteni."

"Az alkalmazottak bármit készek megtenni, hogy Trudi megkedvelje őket, és ezért hajlandóak megalázkodni is. Én voltam az egyetlen, aki felemelte a hangját Trudi zsarnokoskodása ellen" - mondta az egykori szakács.

A bírósági meghallgatáson Martin azt is állította, hogy időnként napi 14 órát kellett dolgoznia, még a terhessége alatt is. Sting neje ráadásul olyan kívánságokkal állt elő, amelyeket csak nehezen lehetett teljesíteni - és ha valami miatt késett az ebéd, vagy a vacsora, hatalmas patáliát csapott.

A Sting hatalmas, Salisbury közeli birtokának munkaügyével foglalkozó ügynökség vezetője, Andrew Bowling szerint a vádak alaptalanok.

"Ezek a vádak teljesen alaptalanok, egyáltalán nem volt szó diszkriminációról" - mondta Bowling a Daily Mail című brit napilapnak. "Sajnálatos, hogy egy olyan alkalmazott, akivel jól bántak és kellően megfizettek, vádaskodni kezd - nyilvánvalóan azért, hogy még több pénzt csikarhasson ki gazdag és híres munkaadóiból."

Bowling azt is kiemelte, hogy Sting és felesége kifejezetten kedvelték Jane Martint, amit a szakácsnőnek ajándékozott különleges, drága ruhák és ékszerek garmadája is bizonyít - egyszer például egy rubinokkal és smaragdokkal díszített nyakláncot kapott a házaspártól.