Britney kimenőt kapott

Vágólapra másolva!
Először hagyhatta el a szanatóriumot Britney Spears - természetesen csak hivatalos kísérettel. Az énekesnő nem bulizni indult, hanem az Anonim Alkoholisták egyik gyűlésére látogatott el.
Vágólapra másolva!

Tegnap este először hagyhatta el azt a rehabilitációs központot Britney Spears, ahová még a múlt hét végén vonult be. Az énekesnő az Anonim Alkoholisták egyik gyűlésén vett részt Santa Monicában, az asszisztensével együtt. A gyűlés után Spears visszatért a Promises szanatóriumba.

A szemtanúk szerint Britney nagyon jó hangulatban volt: "egészségesnek" és "kiegyensúlyozottnak" nézett ki. "Nyoma sem volt a korábbi nyúzottságának. Végig mosolygott, és nagyon barátságosan viselkedett mindenkivel" - mondta egyikük.

A szemtanúk azt is megjegyezték, hogy Britney karikagyűrűt viselt a kezén: nem ugyanazt, amit a házassága alatt, de mindenképpen "jelenthet valamit".

"Britney eddig tartózkodott az ékszerviseléstől, amióta azonban Kevin és a gyerekek meglátogatták a múlt héten, viseli ezt a gyűrűt. Nem lennék meglepődve, ha újra megpróbálná Kevinnel" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás.

Kevin Federline, az énekesnő válófélben lévő férje a jelek szerint mindent megtesz, hogy újra összekovácsolja széthullóban lévő családját. "Lehet, hogy korábban rengeteget bulizott, és elég felelőtlenül viselkedett, de ami Britney-vel történt az elmúlt hetekben, olyan volt a számára, mint a hideg zuhany. Végre felébredt, és kész cselekedni. Most csak gondoskodni akar a gyerekeiről, és segíteni szeretne a feleségének" - mondta az US Weeklynek a háttértáncosból lett rapper egyik ismerőse.