Vágólapra másolva!
A legújabb barátja is szakított Britney Spears amerikai énekesnővel. A kétgyerekes botrány-anyuka nem bánja a dolgot: egy interjúban kijelentette, remekül érzi magát egyedül.
Vágólapra másolva!

Alig néhány hete jött össze Britney Spears amerikai énekesnő, és kedvese, Isaac Cohen modell, de úgy tűnik, a férfi máris megelégelte az egykori tinisztár botrányait: egy hosszas telefonbeszélgetés szakított Britney-vel.

"Britney és Isaac már nincsenek együtt" - erősítette meg a pletykákat Cohen ügynöke, Brandi Lord.

"Britney és a körülötte lévő felhajtás egy kicsit sok volt Isaacnak" - árulta el a modell egyik barátja az amerikai OK magazinnak. "Isaac nagyon kedveli Britney-t, de egy ideje már azon törte a fejét, hogyan szabadulhatna meg tőle. Lehet, hogy jól érezték magukat együtt, de Britney-nek komolyabb segítségre lenne szüksége ahhoz, hogy rendbe rakja az életét. Ehhez egy barát kevés."

A modellt és az énekesnőt Spears koreográfusa mutatta be egymásnak. Cohen az első "igazi" kapcsolata volt Britney-nek azóta, hogy november elején különvált a férjétől, Kevin Federline rappertől. Bár korábban is próbálkozott azzal, hogy új partnert találjon magának, Cohen volt az első, akivel nyilvánosan is mutatkozott: többek között egy Las Vegas-i luxusszállodában, ahol egy romantikus hétvégét töltöttek együtt.

Spearst a jelek szerint nem viseli meg túlzottan az, hogy újra szingli. Nemrég azt nyilatkozta, hogy "egyszerűen remek" egyedül élni.