Jacko újra Amerikában van

Vágólapra másolva!
Több mint másfél éves önkéntes száműzetése után, Michael Jackson újra az Egyesült Államokban tartózkodik. A popikon akkor "ment világgá", amikor hosszas jogi procedúra után, felmentették a pedofília vádja alól.
Vágólapra másolva!

A 48 éves Jackson - aki több, mint egy évre elhagyta, sőt, manapság eladni készül Neverland névre keresztelt birtokát, és bahreini, franciaországi és írországi rezidenciáin élt - hazatért: állítólag Las Vegasban tárgyal üzleti ügyekről, de tartózkodási helyét biztonsági okokból titokban tartják.

"Annyit elmondthatok, a hír igaz: Michael Jackson újra Amerikában van"- vetett véget a találgatásoknak Raymone K. Bain, az énekes szóvivője.

Hozzátette: Jackson nemsokára Japánba utazik - amely elmondása szerint kedvenc országa - és ott legkitartóbb és leghűségesebb rajongóival találkozik.

Jacko, minden szeretet dacára, természetesen nem ingyen örvendezteti meg jelenlétével őket: a 300 fős március 8-i tokiói VIP-partin a vendégek vacsorát, s hozzá dedikált Jackson-fotót kapnak, majd fél percre találkozhatnak a popikonnal - mindezt nem csekély összeg, 3300 dollár fejében.

Másnap, egy kevésbé exkluzív partin, a 2500 rajongót várnak, és szinte biztos, hogy minden jegy pillanatok alatt elkel erre is, pedig Jackson egyetlen dalt sem ad elő egyik alkalommal sem.

Jackson továbbra is elvonultan él, alig érintkezik a sajtóval, és terve az, hogy fokozatosan tér vissza a zenei pályára.

Egy telefonos interjú során - felmentése óta ez volt az első -, amelyet az AP hírügynökségnek adott, egy előre megírt nyilatkozatot olvasott be, kedélyes hangon, a tervbe vett japán útjáról, s csupán egyetlen kérdést engedélyezett, amely a hogylétére irányult. "Köszönöm, jól"- hangzott a válasz.

Forrás: MTI, MSN.com