Michael Jackson a vádlottak padján

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumA sztár egy sebészi maszkkal érkezett a Santa Barbara-i bíróságra, és a közel három óráig tartó kikérdezés alatt halkan, indulatok nélkül válaszolt Avram ügyvédének kérdéseire, többnyire csak igennel vagy nemmel.
Avram bírósági beadványa szerint Jackson beleegyezett, hogy fellépjen két jótékonysági és két millenniumi koncerten, de csak a jótékonysági koncerteket tartotta meg. A perirat szerint az énekes 1 millió dollár előleget kapott, és további 1,26 millió dollár értékben fedezték a további kiadásait. Jacko ügyvédje, Zia Modabber azt állítja, hogy maga Avram volt az, aki elhalasztotta a koncerteket, mert rájött, hogy azok nem fognak olyan profitot generálni, amire számított.

Avram ügyvédje az ellenkezőjét állította: szerinte a koncertszervezőnek semmi oka nem volt arra, hogy elhalassza a koncerteket. Abban állapodott meg a sztárral, hogy szponzorálja a jótékonysági koncerteket, abban a reményben, hogy a másik két, szilveszteri koncert bevételeiből fedezheti veszteségeit.
Az ügyben nem született határozat, Jacksonnak vissza kell térnie a bíróságra csütörtökön, hogy további meghallgatásokon vegyen részt.