Pamela Anderson újra férjhez megy

Vágólapra másolva!
Férjhez megy rockzenész kedveséhez, Kid Rockhoz a Baywatch című sorozat egykori főszereplőnője, Pamela Anderson. A hírt maga a modell-színésznő jelentette be.
Vágólapra másolva!

"Egyik pillanatról a másikra döntöttünk így. Spontán ötlet volt, de jól átgondoltuk, és ez tűnik a legjobb lépésnek" - írta Pamela Anderson a honlapján, ahol ő maga adta rajongói tudtára, hogy hamarosan hozzámegy barátjához, Kid Rock zenészhez. - "Amióta egyedül nevelem a gyerekeimet, valami csodára vártam, hogy végre megváltozzon az életem. Most pedig eljött ez a pillanat. Szerelmes vagyok, és boldog."

Bár Anderson nem mondja ki, hogy Kid Rock lenne a választottja, bennfentesek tudni vélik, hogy régi-új barátjához megy hozzá a Baywatch egykori főszereplőnője. Sőt, a nagy esemény helyszínét és időpontját is tudni vélik: az információk szerint július utolsó hétvégéjén lesz Andersonék esküvője, Saint-Tropez mellett egy jachton, ahol nemrég Pamela harminckilencedik születésnapját ünnepelték. Marleah Leslie, Anderson szóvivője nem kívánta kommentálni az értesüléseket.

Pamela Anderson korábban Tommy Lee rockzenész felesége volt, akihez alig háromnapnyi ismeretség után ment hozzá, de egy év után elváltak, majd újra összeházasodtak, bár a második próbálkozás sem tartott tovább két évnél. Kapcsolatuk botrányairól (nyilvánosságra került házi pornóvideó, hepatitiszfertőzés a közös tetoválótűtől, családon belüli erőszak) szinte naponta cikkezett a sajtó, míg végül 1998-ban végleg elváltak az útjaik, bár azóta többször is szó volt arról, hogy újra összeházasodik a pár. Andersonnak és Leenek két közös gyermeke van, a 10 éves Brandon és a nyolcéves Dylan.

Anderson és Kid Rock között 2001-ben kezdődött a kapcsolat, 2002-ben el is jegyezték egymást, de az esküvő időpontját soha nem tűzték ki, és az eljegyzés után néhány hónappal szakítottak. Idén nyáron talákoztak újra (alig néhány hete), és azonnal fellángolt közöttük a régi szenvedély: "Olyan volt, mintha soha nem is váltunk volna el" - nyilatkozta Kid Rock.